Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Δολοφονία Βούλα: Στα ίχνη του εκτελεστή με το καπέλο (video)



ο κατώφλι του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής αναμένεται να περάσουν τις προσεχείς ημέρες πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον του 46χρονου επιχειρηματία, που δολοφονήθηκε στη Βούλα.



Συνεργάτες αλλά και φίλοι του 46χρονου επιχειρηματία θα κληθούν να δώσουν στοιχεία και όποιες πληροφορίες έχουν,προκειμένου να να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της εκτέλεσης έξω από το σπίτι στη Βούλα, όπου διέμενε με σύζυγό του, Βικτώρια Καρύδα.

Παράλληλα, οι αρχές έχουν στα χέρια τους το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του επιχειρηματίας, στο οποίο καταγράφηκε η σκηνή του μαφιόζικου χτυπήματος.

Πώς ο εκτελεστής με το καπέλο δολοφόνησε τον επιχειρηματία
Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο εκτελεστής ήταν άνδρας που φορούσε καπέλο τζόκεϊ και είχε καλυμμένο το πρόσωπό του. Είχε κρυφτεί κοντά στο αυτοκίνητο πόλης που χρησιμοποιούσε απέναντι από το πολυτελές σπίτι του στο Πανόραμα.

Ο δράστης φαίνεται πως περίμενε μέχρι ο 46χρονος να μπει στο αυτοκίνητο, για να κάνει την εμφάνιση του. Άρχισε τότε να τον πυροβολεί στην πλάτη με 9άρι πιστόλι.

Κατόπιν ο δολοφόνος πήγε να απομακρυνθεί από το σημείο, νομίζοντας πως έχει σκοτώσει τον επιχειρηματία, όμως εκείνος έχει βγει από το όχημα περπατώντας από τα τραύματα στην ωμοπλάτη και προσπαθεί να φτάσει στο σπίτι του για να γλιτώσει.

Ο εκτελεστής επέστρεψε και τον πυροβόλησε ακόμα δύο φορές στην πλάτη πρωτού εξαφανιστεί τρέχοντας.

Σενάρια για ύπαρξη συνεργού
Έμπειροι αστυνομικοί τού Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας εκτιμούν ότι ο δράστης είχε συνεργό, μάλλον με μοτοσικλέτα, ο οποίος περίμενε εκτός εμβέλειας του κλειστού κυκλώματος ώστε να μην καταγραφεί.

Δείτε στο video το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 – Όσα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας:


Δεν υπάρχουν σχόλια: