Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Απίστευτο γέλιο: Ανύπαρκτοι “τεχνοκράτες” ευχαριστούν τον Β. Καθαροσπόρη για έργο που κάνει ο Τριανταφύλλου!!!



Συστήνονται ως μια ομάδα τεχνοκρατών που αποτελούν την “σκιώδη τοπική κοινότητα” της Ν. Λαμψάκου. Ουδέποτε είχαν παρέμβαση στο παρελθόν και κανείς δεν γνωρίζει εάν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Δραστηριοποιήθηκαν όμως, όταν ανακοινώθηκε η έναρξη ενός έργου στην τοπική κοινότητα Λαμψάκου, όχι για να ευχαριστήσουν το Δήμαρχο Χρήστο Παγώνη και τον Αντιδήμαρχο Θανάση Τριανταφύλλου (που πράττουν τα αυτονόητα) αλλά τον Βασίλη Καθαροσπόρη, υποψήφιο Δήμαρχο, που έχει παραιτηθεί από Αντιδήμαρχος!!!

Η κωμικοτραγική ανακοίνωση των “τεχνοκρατών” έφτασε στο e-mail του evialead.gr στις 14 Νοεμβρίου, ώρα 6:20 το απόγευμα. Φυσικά δεν την δημοσιεύσαμε, καθώς ήταν προφανές πως επρόκειτο για προβοκατόρικη υπόθεση, στημένη μάλιστα με αστείο και άκομψο τρόπο. Η ανακοίνωση των ανύπαρκτων τεχνοκρατών έχει ως εξής;



Με αφορμή την επιστολή των ανύπαρκτων τεχνοκρατών, ο Δήμος Χαλκιδέων εξέδωσε σήμερα την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Σχετικά με τις παρεμβάσεις στη Ν. Λάμψακο

Με αφορμή ανακοίνωση “δήθεν” κατοίκων της Ν. Λαμψάκου σχετικά με την κατασκευή Παιδικής Χαράς και άλλων παρεμβάσεων στην περιοχή, που είδε το φως της δημοσιότητας από μία τοπική ιστοσελίδα, επισημαίνουμε τα εξής:

“Για το θέμα της κατασκευής Παιδικής Χαράς και Γηπέδου Μπάσκετ στην περιοχή κοντά στο Γυμνάσιο Ν. Λαμψάκου, πραγματοποιήθηκε ειδική σύσκεψη την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018, παρουσία των Αντιδημάρχων Τεχνικών Υπηρεσιών Αθανάσιου Τριανταφύλλου και της Δημ. Ενότητας Ληλαντίων Γεωργίου Γιογιού, καθώς και της Προέδρου της Δημ. Κοινότητας Παρασκευής Χατζηαντωνάκη.

Στη διάρκειά της τονίστηκε ότι με την πολιτική βούληση του Δημάρχου Χαλκιδέων Χρήστου Παγώνη, που παρέστη στη σύσκεψη, θα γίνουν οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις στη Ν. Λάμψακο, όπως και έγινε.

Ως εκ τούτου, οι όποιες αναφορές στην ανακοίνωση, ευχαριστιών άλλων προσώπων, είναι ατυχείς, ανακριβείς και υποκρύπτουν άλλες επιδιώξεις””.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Χαλκιδέων

Είναι προφανές ότι οι τεχνοκράτες, οι οποίοι δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα ούτε φυσικά υπήρξαν ποτέ στο παρελθόν ως σκιώδης κοινότητα Ν. Λαμψάκου (κάπου το είχε ακούσει αυτό στην τηλεόραση ο συντάκτης του e-mail) είχαν συγκεκριμένο στόχο με την επιστολή τους, τον οποίο φυσικά δεν εξυπηρέτησαν. Οφείλουμε όμως να τους ευχαριστήσουμε, καθώς το γέλιο είναι δυσεύρετο στις ημέρες μας και εκείνοι μας το προσέφεραν σε μεγάλη ποσότητα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: