Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αφού έβγαλαν «ανίκανο» τον πατέρα τους τώρα βλέπουν αρπαχτικά

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αφού έβγαλαν «ανίκανο» τον πατέρα τους τώρα βλέπουν αρπαχτικά

ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΗΘΙΚΟ ΦΡΑΓΜΟ: ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ
Το δικαστικό θρίλερ μεταξύ των αδερφών Αγγελόπουλου (Γιώργου και Παναγιώτη) και του πατέρα τους Κωνσταντίνου, δεν έχει τέλος. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά την επιχείρησή τους να αποδείξουν – χωρίς ίχνος ηθικού φραγμού - ότι ο πατέρας τους είναι «ασθενής» και «ανίκανος» (προκειμένου να πάρουν ολόκληρη την περιουσία), τώρα κάνουν λόγο για δήθεν – αόρατα – συμφέροντα που διεκδικούν την περιουσία του πατέρα τους και οι ίδιοι θέλουν να εμφανιστούν ως προστάτες της περιουσίας - Παράλληλα ανοίγουν μέτωπα και κυνηγούν όποιον τολμήσει να ισχυριστεί ότι είναι καλά ο πατέρας τους - Απίστευτα πράγματα


Στο φόντο της σύγκρουσης βρίσκεται μια κολοσσιαία περιουσία που εκτιμάται στα 500 εκατ. ευρώ.

Πριν από λίγους μήνες ήρθε στο φως της δημοσιότητας το δικόγραφο με το αίτημα δικαστικής συμπαράστασης που κατέθεσαν τα παιδιά του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, Παναγιώτης και Γιώργος ισχυριζόμενοι ότι τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τον καθιστούν ανίκανο να διαχειριστεί την οικογενειακή περιουσία.

Η είδηση προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, αλλά και τεράστια απογοήτευση στον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού, που παρακολουθεί άναυδος δυο παιδιά να προσπαθούν να αποδείξουν ότι ο πατέρας τους είναι ψυχικά ασθενής και ανίκανος.

Η δικαστική αντιπαράθεση συνεχίζεται με ιδιαίτερη ένταση.

Τα δύο αδέλφια έφτασαν μάλιστα στο άθλιο σημείο να ζητήσουν να γίνει πραγματογνωμοσύνη από επιστήμονες κατηγορώντας τον πατέρα τους Κωνσταντίνο για «πολυδιάστατη ψυχοδιανοητική έκπτωση»!!!

Μετά τη δημόσια κατακραυγή από αυτή τους την ενέργεια, αποφάσισαν να αλλάξουν τακτική και τώρα διαρρέουν δεξιά και αριστερά : «Ποτέ δεν είχαμε απέναντί μας τον πατέρα μας». Απλά όπως λένε προσπαθούν να σώσουν τις επιχειρήσεις τους, οι οποίες ανήκουν εξίσου κατά 1/3 στον πατέρα και σε καθέναν από τους δυο γιους.

Στο ερώτημα «ποιοι επιβουλεύονται τις επιχειρήσεις τους;», απάντηση συγκεκριμένη βεβαίως δεν δίνουν.

Μιλούν γενικά και αόριστα για «επιτήδειους που εκμεταλλεύονται τον εξασθενημένης υγείας πατέρα τους» και για «πανούργα αρπακτικά».

Φαντάσματα δηλαδή.
Ωστόσο, όπως ανέφερε και το Πρώτο Θέμα πριν από μια εβδομάδα, τα δύο αδέρφια δείχνουν μέσω της δικαστικής οδού τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα τους ως κύρια υπεύθυνη για την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει.

Την κυρία Γέλη Παπαγιαννοπούλου η οποία φρόντιζε τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο πριν τελικά παντρευτούν το 2002 στο Λιμποβίσι Αρκαδίας, παρουσία και των παιδιών του.

Την ίδια στιγμή η κυρία Παπαγιαννοπούλου παραμένει, όπως διαρρέει το περιβάλλον της, αμέτοχη σε ό,τι έχει να κάνει με την τρικυμία που χτύπησε μία από τις πλέον γνωστές επιχειρηματικές δυναστείες της χώρας.

«Η δεύτερη σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, η οποία στέκεται με έκδηλη τρυφερότητα στον σύζυγό της, αποκρούει κάθε υπόνοια για εμπλοκή της στην αντιπαράθεση με τους γιους του. Ο πατέρας τους είχε ως μοναδικό μάρτυρα σε ένα δικαστήριο τον κ. Π. Λουμάκη, ο οποίος, όπως φάνηκε από τη διαδικασία, δεν μπόρεσε να συνεισφέρει κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο για τα επίμαχα ιδιοκτησιακά θέματα που έχουν χωρίσει στα δύο τους Αγγελόπουλους. Βεβαίωσε όμως χωρίς περιστροφές ότι η δεύτερη σύζυγος του επιχειρηματία διάγει λιτό τρόπο ζωής, χωρίς πολυτέλειες και χωρίς έντονη κοσμική ζωή. Εξ όσων αναφέρονται στη δικογραφία, τα παιδιά του επιχειρηματία υποστηρίζουν το εντελώς αντίθετο, λέγοντας ότι τα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει η κυρία Παπαγιαννοπούλου είναι πλέον αμύθητα, χάρη στα ωφελήματα που απέσπασε από την περιουσία της οικογένειας Αγγελόπουλου», αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, καταρρίπτωντας τους ισχυρισμούς του Γιώργου και του Παναγιώτη.

Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού Παναγιώτης και Γιώργος υποβάλλουν συνεχώς αιτήσεις εξαιρέσεων κατά νευρολόγων και γιατρών των οποίων οι γνωματεύσεις επιβεβαιώνουν ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος είναι καλά στην υγεία του και τα έχει τετρακόσια.

Πριν από λίγες μέρες στις 19 Οκτωβρίου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών συζητήθηκε η τελευταία αίτηση εξαίρεσης που είχαν καταθέσει κατά του νευρολόγου Νίκου Σκαρμέα την πραγματογνωμοσύνη του οποίου θεωρούν ως μη έγκυρη.

Όσο για την αίτηση εξαίρεσης, αυτή συζητήθηκε, ο κ. Νίκος Σκαρμέας όμως δεν παρέστη στη διαδικασία της εξέτασης κατ’ αντιπαράσταση, αφού έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στις ΗΠΑ.

Μέχρι σήμερα οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος μετρούν ήδη τέσσερις αγωγές και δύο μηνύσεις εις βάρος τους, που όλες φέρουν την υπογραφή του πατέρα τους.

Και δεν δείχνουν καμία διάθεση να κάνουν πίσω. Αντίθετα, είναι αποφασισμένοι να ακολουθήσουν τη γραμμή του δόγματος «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και αυτό βεβαίως δείχνει το ήθος των ανδρών.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: