Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013


Θύελλα κατηγορείται για το θάνατο του Μισισιπή

Με Phil Gast. Τίνα Burnside και Joe Sutton , CNN
11 Απρ. 2013 - Ενημέρωση 1810 GMT (0210 HKT)

Στριφτά δάκρυ μέσα Αρκάνσας, Μιζούρι

HIGHLIGHTS STORY
  • ΝΕΟ: Ένας θάνατος αναφέρθηκε στο Μισισιπή
  • Ένας ανεμοστρόβιλος χτύπησε Hazelwood, Μιζούρι, το βράδυ της Τετάρτης
  • Κυβερνήτης του Μισσούρι δηλώνει μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης
  • Τα 33 σπίτια έχουν καταστραφεί από έναν ανεμοστρόβιλο στο Αρκάνσας
(CNN) - [Breaking news ενημέρωση στις 2:09 μ.μ. Πέμπτη]
Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και αρκετοί τραυματίστηκαν μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, Kemper County, Μισισιπής, διαχείριση έκτακτης ανάγκης, δήλωσε ο αξιωματούχους. Στη γειτονική Noxubee County, μια "βίαιη και εξαιρετικά επικίνδυνη ανεμοστρόβιλος είχε εντοπιστεί κοντά στην πόλη Macon, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, δήλωσε. Ηλεκτρισμού έχει βγει σε Macon, και υπάρχουν αναφορές για κατεστραμμένα σπίτια και τις επιχειρήσεις σε κοντινές Shuqualak, Macon City Clerk Beverly Shelton δήλωσε στο CNN.
[Πρωτότυπη ιστορία, δημοσιεύτηκε στις 10:22 π.μ. Πέμπτη]
Σοβαρή καιρικές συνθήκες με κατεύθυνση προς τη Νοτιοανατολική
(CNN) - Ανεμοστρόβιλοι χάος εξάπλωση σε τμήματα του Μισούρι και το Αρκάνσας, και τώρα ήρθε η ώρα για την Νοτιοανατολική να συγκρατήσει το ίδιο για πιθανές αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Ένας πιθανός για Στριφτές, καταστρέφοντας ανέμους και χαλάζι μεγάλο απείλησε την Πέμπτη τμήματα της Αλαμπάμα, τη Γεωργία και την Φλόριντα Panhandle, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, δήλωσε.
Οι Σοβαρή καταιγίδες αναμένονται επίσης σε όλη την ανατολική Οχάιο και Κοιλάδες του ποταμού Τενεσί.
Νωρίτερα, το σύστημα καιρικές συνθήκες έπληξαν Μισσούρι και Αρκάνσας, όπου οι κάτοικοι έχουν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες από μια σειρά από καταιγίδες που γέννησε τουλάχιστον δύο ανεμοστρόβιλοι.
Τουλάχιστον 24 σπίτια σε Hazelwood, Μιζούρι, υπέστη σοβαρές ζημιές από τις καταιγίδες Τετάρτη το βράδυ, το Σαιντ Λούις County Γραφείο Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης, δήλωσε.
Ένας ανεμοστρόβιλος προσγειώθηκε στο προάστιο του Σεντ Λούις, αντιγραφή από τις στέγες των σπιτιών πολλών, Hazelwood επικοινωνιών διευθυντής Tim Davidson, δήλωσε. Δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί έχουν αναφερθεί αμέσως.
Hazelwood κάτοικος Alisa Daffin πέρασε τη νύχτα στο μπάνιο της, καθώς η καταιγίδα κινείται μέσα.
Όταν ξύπνησε Πέμπτη, "ήταν κατάμαυρο και άρχισα να έχω μια κρίση πανικού," είπε στο CNN θυγατρική KMOV. "Κοίταξα έξω, και πήρε χειρότερα."
Τι είδε κατέβασαν τα δέντρα και ηλεκτροφόρα καλώδια. Το σπίτι της ήταν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ή νερό.
"Μοιάζει με μια εμπόλεμη ζώνη, δεν φαίνεται σαν το σπίτι μου», είπε KMOV.
Daffin περπάτησε μισό μίλι σε ένα δημοτικό σχολείο, όπου ο Ερυθρός Σταυρός είχε στήσει.
Μετά οι σειρήνες συναγερμού εκπυρσοκρότησε Τετάρτη το βράδυ, ο Gary Buneta αποφάσισε να περπατήσει στο πίσω μέρος του σπιτιού του, όπου νόμιζε ότι θα ήταν ασφαλείς, αλλά ο ανεμοστρόβιλος τον νικήσει σε αυτό.
Καθώς περπατούσε μέσα στο σπίτι, υπήρχε ένα δυνατό ποπ, τότε φέρουν γυαλί πριν σηκώθηκε από το έδαφος και ρίχτηκε στο πάτωμα της κουζίνας του. Τα συντρίμμια από το ταβάνι έπεσε, και στη συνέχεια, ήταν ήσυχη, είπε KMOV.
"Ο άνεμος πήρε μόλις μου και με συγκίνησε τόσο πολύ σε όλη την κουζίνα μου», είπε.
ΦΕΚ Jay Nixon κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο Μισούρι μετά την σειρά των καταιγίδων σφυροκοπούσαν την περιοχή Σαιντ Λούις και αλλού σε ολόκληρη την πολιτεία. Νίξον θα περιοδεύσει κατεστραμμένες περιοχές Πέμπτη, δήλωσε στην ιστοσελίδα του.
Σοβαρή σύστημα καταιγίδα πλήττει Αρκάνσας
Tornado σκουραίνει ουρανό, αγγίζει τα κάτω
Ένας άλλος ανεμοστρόβιλος προσγειώθηκε στο Αρκάνσας, καταστρέφοντας τουλάχιστον 33 σπίτια και αφήνοντας τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε Van Buren County, περίπου 75 χλμ βόρεια από Little Rock.
Ο ανεμοστρόβιλος κατεδαφίστηκε το ιερό, μια υποτροφία περιοχή, αίθουσες διδασκαλίας και ένα περίπτερο στο Botkinburg Foursquare Church, πάστορας της είπε.
"Αν ο ανεμοστρόβιλος θα έρθει μια ώρα και ένα μισό αργότερα, θα έχουν παγιδευτεί σε αυτό", δήλωσε ο Ανώτερος Ester Bass Pastor, παραπέμποντας την Τετάρτη νύχτα υπηρεσίες.
Κανένα μέλος της εκκλησίας τραυματίστηκαν.
Αλλά ένας αυτοκινητιστής που περνά σταθμευμένο φορτηγό του στην εκκλησία drive-through για να βγούμε από την επικίνδυνη καιρό είχε μια στενή κλήση όταν η καταιγίδα χτύπησε.
"Είναι τίναξε το φορτηγό και μόλις σήκωσε τη στέγη δεξιά από το drive-through", δήλωσε ο Μπάσα. «Ήταν εντάξει."
Bass, 63, είπε το ποίμνιό του από περίπου 100 έμεινε έκπληκτος.
"Είναι απλά καταστροφική. Σύζυγός μου και εγώ είμαστε απλά διχασμένη», είπε. «Βάλαμε πολύ ιδρώτα και σκληρή δουλειά και αυτό ήταν εξόφληση. Η εκκλησία αυξάνεται."
Ως ηγέτες της εκκλησίας έτοιμος να συναντηθεί με τον ρυθμιστή ασφαλιστικής τους, ο πάστορας ήταν ευγνώμων για την συμμετοχή τους πιστούς.
"Θα είναι μαζί μου», είπε. «Είναι έτοιμοι να λυγίσει κάτω και να κάνουμε ό, τι πρέπει. Με τη βοήθεια του Θεού, θα πρόκειται για την ανοικοδόμηση."
Ζημιές, επίσης, αναφέρθηκε σε Fulton County, κοντά στα σύνορα Μισσούρι, και σε Conway, Λίνκολν και λευκό νομούς. Περίπου 15 σπίτια υπέστησαν ζημιές σε Izard County, είπε ο Τόμι Τζάκσον του Αρκάνσας Τμήμα Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης.
Spotters Θύελλα αναφερθεί ανέτρεψε τα οχήματα κατά μήκος των ΗΠΑ 65, βόρεια της Κλίντον.
Η σοβαρή σεζόν καιρός άρχισε στα τέλη του Αρκάνσας, λόγω της ψυχρός Μαρτίου, είπε ο Robinson. Μέχρι στιγμής φέτος, έξι ανεμοστρόβιλοι έχουν αναφερθεί - περίπου το μισό κανονικό αριθμό.http://edition.cnn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: