Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Μάστιγα η πορνεία στο κέντρο

Μάστιγα η πορνεία στο κέντρο

Αύξηση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων και κρούσματα επιθετικής φυματίωσης

Με το που πέφτει το σούρουπο, η περιοχή της Ομόνοιας γεμίζει από εκατοντάδες αλλοδαπές ιερόδουλες και μάλιστα μικρής ηλικίας. Το ίδιο συμβαίνει σε άλλα δέκα σημεία της Αττικής.

Είναι ένα από τα φαινόμενα που απασχολεί τον τελευταίο καιρό το υπουργείο Υγείας, ειδικά αν συνδυαστεί με τα αυξημένα κρούσματα του AIDS και της ηπατίτιδας C και Β. Την ίδια ώρα, το ΚΕΕΛΠΝΟ έχει διαπιστώσει και κρούσματα φυματίωσης επιθετικής μορφής.

Μιλώντας στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για το μεταναστευτικό ζήτημα, ο υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης χαρακτήρισε κεντρικό ζήτημα για το υπουργείο το θέμα των νεαρών ιερόδουλων, ενώ αναφερόμενος στην υπερσυγκέντρωση μεταναστών σχολίασε:

«Το θέμα δεν είναι να διώξουμε από εκεί τους μετανάστες και να τους πάμε παραδίπλα, αλλά να βρούμε λύσεις που όμως δεν δίνονται από την μία μέρα στην άλλη».

Ο υφυπουργός Υγείας ενημέρωσε την επιτροπή της Βουλής για τις δράσεις που υλοποιούνται στο πλαίσιο των ετήσιων προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσφύγων, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα, σε εφαρμογή βρίσκονται και τα επείγοντα μέτρα του έτους 2010 του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσφύγων, ύψους 12.250.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: