Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ποιός κυβερνά αυτή την χώρα τελικά???

Ο Κος Παπανδρέου και η κυβέρνησή του προσπαθεί όλο αυτό τον καιρό να μας πει ότι όλα αυτά τα μέτρα που πέρνει είναι για να σωθεί η χώρα από την πτώχευση και για να μπορέσει η κυβέρνηση να πληρώσει μισθούς και τις συντάξεις. Ε λοιπόν, αν σας νοιάζει τόσο πολύ ο λαός αυτής της χώρας και όχι οι προσωπικές φιλοδοξίες, εσάς και των διεθνών λαμόγιων, υπάρχουν μέτρα που μπορείτε να πάρετε για να σταματήσει αυτός ο κατήφορος και να αρχίσει να ορθοποδήσει η χώρα.
Κατάρτιση άμεσου προγράμματος εθνικοποιήσεων στη βάση 5 βασικών κριτηρίων:
  • Το  άμεσο δημοσιονομικό όφελος. .
  • Την θωράκιση της χώρας και της οικονομίας της. 
  • Το σπάσιμο των καρτέλ, των μονοπωλιακών καταστάσεων που λυμαίνονται την αγορά και της εξάρτησης από τις πολυεθνικές.
  • Την άμεση ενίσχυση της παραγωγικής ανασυγκρότησης της οικονομίας.
  • Την άμεση κάλυψη και προστασία βασικών κοινωνικών αναγκών και των <<δημόσιων αγαθών>> που δεν μπορούν να βρίσκονται στο έλεος των ιδιωτικών συμφερόντων και της αγοράς.
Η χρηματοδότηση της νέας αυτής αναπτυξιακής προσπάθειας θα προέλθει πρωταρχικά από την αυτοχρηματοδότησή της με τους νέους πόρους που θα δημιουργεί η ίδια στην πορεία της, με την ενεργοποίηση άμεσα του παραγωγικού δυναμικού της χώρας. Αυτό απαιτεί την ουσιαστική παρέμβαση στα κέρδη, στις πηγές διαμόρφωσής τους και στον τρόπο αξιοποίησής τους. Σημαντικά περιθώρια εξασφάλισης πόρων περικλείνουν το χτύπημα της φοροδιαφυγής και της φοροπροστασίας του μεγάλου κεφαλαίου και ιδιαίτερα των πιο παρασιτικών μορφών του ιδιωτικού πλουτισμού. Μόνο μία οικονομία που ξέρει πως να αξιοποιεί τους δικούς της εσωτερικούς πόρους, μπορεί να διεκδικήσει ένα νέο άνοιγμα στη διεθνή οικονομική ζωή μέσα από ανοιχτές σχέσεις με όλες τις χώρες και τους λαούς, χωρίς δεσμά και καταναγκασμούς.Το στοίχημα μιας τέτοιας παραγωγικής ανασυγκρότησης καλείται σήμερα να κερδίσει ο εργαζόμενος και η χώρα. Αρκεί να γλιτώσει μία και καλή από το τοκογλυφικό χρέος και το μηχανισμό χρεοκοπιών του ευρώ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ. Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ.ΤΟ <<ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ>> ΤΗΣ ΚΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΗΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ....ΑΣ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕ ΧΡΙΣΜΑΤΑ, ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ....
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: