ΕΚΤΕΛΕΣΗ - Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει.
- Προσθέτετε ένα ένα τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν. Προσθέτετε τη βανιλίνη και την αμμωνία και τέλος λίγο – λίγο το αλεύρι. Η ζύμη δεν πρέπει να σφίξει.
- Στρώνετε ταψάκια με λαδόχαρτο και ρίχνετε κουταλιές από το μίγμα σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους γιατί απλώνουν πολύ.
- Ψήνετε σε προθερμασμένο στους 200 βαθμούς φούρνο για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
- Τα βγάζετε σε σχάρα να κρυώσουν και τα φυλάτε σε αεροστεγές δοχείο.
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου