Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΠαΤΕΡΑΣ στην Θεσσαλονίκη

Ενας 25χρονος πατέρας κατηγορείται για τον θάνατο της, μόλις ενάμιση έτους, κόρης του. Για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση κάνει λόγο η ιατροδικαστής. Με τραύματα στο κεφάλι η 8χρονη αδελφή της.

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου βρέφους, στην περιοχή της Χαλάστρας, στη Θεσσαλονίκη, αλλά και η σύλληψη του 25χρονου πατέρα του ως δράστη και της ανθρωποκτονίας και της σεξουαλικής της κακοποίησης, καθώς και για τον τραυματισμό της άλλης 8χρονης κόρης του.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, το ενάμιση έτους βρέφος αντίκρισε έντρομη σε λιπόθυμη κατάσταση, η 24χρονη μητέρα του, χθες στις 2 το μεσημέρι, όταν επέστρεψε στο παράπηγμα όπου διαμένουν, σε οικισμό της Χαλάστρας. Δίπλα της ήταν και η άλλη 8χρονη κόρη τους, η οποία έφερε τραύματα στο κεφάλι.

Η μητέρα άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Οι γείτονές της που την άκουσαν, ειδοποίησαν με τη σειρά τους το Κέντρο Υγείας Χαλάστρας. Το ιατρικό προσωπικό, που έσπευσε στο σημείο, διαπίστωσε τον θάνατο του βρέφους.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, που ανέλαβαν την υπόθεση, συνέλαβαν τον 25χρονο πατέρα των δυο κοριτσιών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για «Ανθρωποκτονία από πρόθεση», «Επικίνδυνες σωματικές βλάβες» και παράβαση του Νόμου «περί Όπλων».

Η ιατροδικαστής, που πραγματοποίησε τη νεκροψία, διέκρινε στοιχεία


enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: