Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Τουρίστας στην Ελλάδα

Τουρίστας στην Ελλάδα

Της Αννας Χαρμαντζή 24/12/2010
1 εικόνα
Χριστούγεννα έρχονται και λές θα περάσω μια χαρά τις μέρες των Χριστουγέννων παρέα με την οικογένεια μου, άντε και κανά δύο καλούς φίλους. Τι συμβαίνει όμως όταν στην παρούσα φάση ένας ξένος φίλος σου θέλει να σε επισκεφτεί στην Ελλάδα; Βρίσκεσαι αντιμέτωπη με το τέρας της γραφειοκρατίας, αναθεματίζεις την ώρα και τη στιγμή που ζεις σ’ αυτή τη χώρα και ντρέπεσαι τόσο πολύ γι’ αυτήν….. Η ταλαιπωρία ξεκινάει με τις επικείμενες απεργίες των σιδηροδρομικών γραμμών. Λες θα τη γλυτώσω δε θα τη γλυτώσω; Θα μπορέσει να φύγει από Αθήνα, δε θα μπορέσει; Βγαίνει όμως μια ανακοίνωση για την επόμενη βδομάδα και ησυχάζεις… Ουφ τη γλύτωσα αυτή τη φορά… Μέσα στις μέρες της Πρωτοχρονιάς δε θα γίνουν απεργίες….
Λίγο αργότερα όμως αρχίζεις να αναθεματίζεις πάλι… Σου ‘ρχεται η είδηση ότι κόβονται τα διεθνή δρομολόγια των τρένων…. Προπαραμονή Χριστουγέννων ανακοινώνεται δηλαδή από τον ΟΣΕ η κατάργηση των δρομολογίων όπως λέει και στην ανακοίνωση τους στο site τους από 01/01/2011. Ενημέρωση βέβαια γι’ αυτό δεν έχουν ούτε οι ίδιοι οι υπάλληλοι, όπως φυσικά συμβαίνει πάντα σ’ αυτό το πράγμα που θέλουμε να το λέμε και χώρα. Για την ακρίβεια μετά από επικοινωνία με το 1110, το τηλεφωνικό κέντρο του ΟΣΕ και αφού δεν είχε καμία ενημέρωση ο υπάλληλος για τις ανακοινώσεις, κατάφερε μετά από επικοινωνία με τη διευθύντρια να ενημερώσει έναν απλό πελάτη, ότι τα δρομολόγια θα γίνουν κανονικά.
Και λές εντάξει ούτε απεργίες στα τρένα θα έχουμε, ούτε τα διεθνή δρομολόγια κόβονται από 01/01/2011, είμαστε εντάξει… Αμ δε… Ανακοίνωση σήμερα το πρωί ότι επίκεινται απεργία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας στις 29 και 30 Δεκεμβρίου… Και κάπου εκεί σηκώνεις τα χέρια ψηλά και λες δεν αντέχω άλλο… Αυτό δεν είναι χώρα… Μπανανία είναι αλλά δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα… Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια Πολλά και του χρόνου με καλύτερες συνθήκες….
sources:http://tokafenedakitisannas.blogspot.com/  http://www.protagon.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: