Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Έκκληση της αστυνομίας σε όσους γνωριζουν οτιδήποτε για τους δυο συλληφθέντες











Τις φωτογραφίες των δύο ατόμων που συνελήφθησαν, χθές, μετά την έκρηξη παγιδευμένου δέματος σε εταιρεία ταχυμεταφορών στο Παγκράτι στις 11.47 το πρωί, έδωσε η Ελληνική Αστυνομία. Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία κάνει έκκληση προς τους πολίτες που γνωρίζουν οτιδήποτε για τα εν λόγω πρόσωπα, να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 1014, 1964, και 170.

Οι πρώτες έρευνες στα δυο “εννιάρια” πιστόλια που είχαν πάνω τους οι δυο τρομοκράτες δεν είχαν αποτέλεσμα.
Οι αστυνομικοί έψαξαν σε πρώτη φάση πιθανή χρήση αυτών των όπλων σε “χτυπήματα” που έχει κάνει η οργάνωση “Σεχτα”, όμως οι έρευνες έπεσεν σε τοίχο.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι για πρώτη φορά έχουν “ατράνταχτα” στοιχεία για τη διασύνδεση των τρομοκρατικών ομάδων. Θεωρούν ότι στην περίπτωση που μέσω των φωτογραφιών υπάρξουν πολίτες που υποδείξουν σημεία όπου συχνάζουν ή ακόμη και τη γιάφκα της ομάδας τότε θα βρεθούν στοιχεία που έχουν να κάνουν τόσο με τους ¨Πυρήνες της Φωτιάς” όσο και με τη “Σέχτα”.

Έτσι οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου για τον εντοπισμό της γιάφκας πριν προλάβουν οι σύντροφοί τους να την αδειάσουν και να εξαφανίσουν τα ίχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: