Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

28Μμέρες στα αζήτητα Αθηνών

Ο Χρήστος Καλύβας 26 χρόνων, έφυγε ένα βράδυ από το σπίτι του στο Αίγιο με προορισμό την Αθήνα για να διασκεδάσει, αλλά δεν επέστρεψε ποτε. Οι γονείς του γεμάτοι ανησυχία άρχισαν να τον αναζητούν. Ρώτησαν στο τμήμα ομονοίας και πήραν πολλές φορές στο νεκροτομέιο για να σιγουρευτούν οτι το παιδί τους δεν ήταν νεκρο. Η απάντηση που έλαβαν για την τύχη του γιού τους ήταν αρνητική, κανεις δεν είχε νέα για τον άτυχο Χρήστο.
Και όμως, Ο Χρήστος βρέθηκε νεκρός απ’ τους αστυνομικούς του τμήματος Ακροπόλεως στην Πλατεία Δικαιοσύνης απέναντι από το ΡΕΞ στην Ομόνοια, βρίσκονταν στο νεκροτομείο απο την επόμενη ημέρα της εξαφάνησής του. Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ρωτήσει τους συγγενείς οι οποίοι είχαν καλέσει πολλές φορές στο νεκροτομείο, τα συμπληρωματικά στοιχεία του αγνοούμενου, για να τα διασταυρώσει με αυτά του άτυχου νέου που βρισκόταν εκεί χωρίς ταυτότητα.
Στο νεκροτομείο Αθηνών «ξύπνησαν» μετά την επίμονη έρευνα της εκπομπής Φώς στο Τούνελ. Καταλαβαίνοντας το λάθος τους ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία Ακροπόλεως και αυτοί την Ασφάλεια Αιγίου όπου είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του άτυχου Χρήστου. Ο πατέρας κλήθηκε στην Αθήνα να αναγνωρίσει το πτώμα του παιδιού του. Τραγωδία. Η οικογένεια μέσα σε ένα χρόνο έχασε και τα δύο της αγόρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: