Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός 5-1

Η αρνητική παράδοση συνεχίστηκε στην Ισπανία και ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 5-1 από την Μπαρτσελόνα που έπαιξε ποδόσφαιρο αλά playstation. Δύο γκολ ο Μέσι και από ένα οι Βίγια, Πέδρο και Αλβες. Οι "πράσινοι" προηγήθηκαν με τον Γκοβού και ο Τζόρβας σε μεγάλη μέρα νίκησε σε πέναλτι τον Αργεντίνο σταρ των Καταλανών.
Οι "πράσινοι" αν και προηγήθηκαν με τον Γκοβού στο 20' δεν μπόρεσαν να κρατήσουν παρά μόνο δύο λεπτά, το μηδέν για την εστία τους. Ο Μέσι ισοφάρισε άμεσα (22') και ο Βίγια στο 33' έδωσε το προβάδισμα για να διαμορφώσει το 3-1 και πάλι ο Μέσι στο φινάλε (45') του πρώτου ημιχρόνου.

Το 4-1 έκανε το Πέδρο στο 78' εκμεταλλευόμενος το διπλό δοκάρι του Μέσι σε πλασέ ενώ το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Αλβες μετά από ασίστ του Αργεντίνου άσου. Ο ηγέτης της Μπάρτσα νικήθηκε στο 53' από τον καλύτερο παίκτη του "τριφυλλιού", τον ΑλέξηΤζόρβα από τα έντεκα βήματα (μετά την ανατροπή από τον Καντέ).

Γήπεδο:
"Καμπ Νου"

Διαιτητής: Ν. Ριτσόλι (Ιταλία)

Βοηθοί: Λ. Ματζιάνι- Ε. Ντι Λιμπερατόρε

Μπαρτσελόνα (Πεπε Γκουαρδιόλα):  Βαλντές, Άλβες, Πικέ (75' Μιλίτο), Πουγιόλ, Τσάβι (79' Μασεράνο), Βίγια (69' Μπόγιαν), Ινιέστα, Μέσι, Μπούσκετς, Πέδρο, Αμπιντάλ.

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Μαρίνος, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Γκοβού (70'Λουίς Γκαρσία), Κατσουράνης (64' Καραγκούνης), Λέτο (80' Νίνης), Σισέ.

Σκόρερ: 20' Γκοβού, 22' Μέσι, 33' Βίγια, 45' Μέσι, 78' Πέδρο, 90+3' Αλβες

Κάρτες: - / Καραγκούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: