Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Πέμπτη 26-08-2010


Από την Εύη Βασιλείου


ΚΡΙΟΣ

Ημέρα που θα σας αναστατώσει καθώς θα βάλει σε κίνδυνο κάποιες σημαντικές σχέσεις για εσάς. Έντονη ανασφάλεια στα οικονομικά αλλά και στις σχέσεις σας, που πρέπει να προσέχετε πολύ τις αφελείς και παρορμητικές κινήσεις σας. Η αλήθεια είναι ότι θα είναι μια πολύ νευρική ημέρα η σημερινή για εσάς, όμως πάλι καλά που ταυτόχρονα δέχεστε και όμορφες επιδράσεις από την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού στα ερωτικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το σημερινό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα σας δώσει την ενέργεια, τη δύναμη και την όρεξη για δράση που σας έλειπε αρκετό καιρό, αλλά από την άλλη πλευρά θα σας κάνει πιο παρορμητικούς, ευερέθιστους και κάπως απρόσεκτους. Η αναδρομή πορεία του Ερμή σας αναγκάζει να είστε προσεχτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας και να μην προβείτε σε άσκοπες αγορές. Εντάσεις που θα σας παρουσιαστούν στον εργασιακό σας χώρο είναι αμελητέες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό θα σας προσδώσει σήμερα μια μεγαλύτερη εσωστρέφεια, νευρικότητα και ίσως σας αφήσει ανικανοποίητους σχετικά με κάποια θέματα. Προσέξτε τη δική σας υγεία αλλά και των στενών συγγενών. Μην αφήσετε το άγχος της καθημερινότητας να καταβάλει τον οργανισμό σας και χαλαρώστε συζητώντας με φίλους και την οικογένεια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον τομέα των φίλων, της ομαδικότητας και των στόχων μια μεγαλύτερη εσωστρέφεια και νευρικότητα σας χαρακτηρίζει και ίσως σας αφήσει ανικανοποίητους σχετικά με κάποια θέματα. Προσέξτε τη δική σας υγεία αλλά και των στενών συγγενών. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο φέρνει καθυστερήσεις και αναβολές στην υλοποίηση των επαγγελματικών σας σχεδίων.

ΛΕΩΝ

Αποφασισμένοι για όλα στον τομέα της καριέρας θα είστε τη σημερινή ημέρα με το θαυμάσιο τρίγωνο που πραγματοποιεί ο Ήλιος με τον Πλούτωνα. Ο ζήλος σας και η φιλοδοξία σας αυξάνονται , το ίδιο όμως η αντίσταση ή ο ανταγωνισμός από αυτούς που δεν θέλουν να σας δουν ψηλά. Έχετε κατά νου όμως ότι οι στόχοι σας προωθούνται και η επαγγελματική σας καταξίωση είναι περισσότερο εφικτή από ποτέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Ζυγό, σε μια πιο καλή θέση σε σχέση με το ζώδιό σας, θα σας κάνει τη σημερινή ημέρα πιο αποφασιστικούς στο να επιδιώξετε να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας, να βγείτε μπροστά και να προβάλλετε τη δουλειά σας και να έχετε επιτυχίες αν ασχολείστε με εκδόσεις, νομικά ή εκπαιδευτικά ζητήματα επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ

Εσωτερική δύναμη αλλά και ένταση στον επαγγελματικό σας χώρο δίνει ο Κρόνος σήμερα στο ζώδιο σας, στους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Θα έχετε έντονο μαγνητισμό, αυξημένη σεξουαλικότητα και ικανότητα στη διαχείριση χρημάτων για λογαριασμό άλλων. Τα συναισθηματικά αποκτούν ροζ αποχρώσεις και επιτέλους ο έρωτας γίνεται προτεραιότητα στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σημερινό τρίγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών θα φέρει σημαντικές αλλαγές, αλλά προσέξτε τη μετάβαση από τη μια κατάσταση στην άλλη, για να μη γίνει εν μέσω φιλονικιών, συγκρούσεων και καβγάδων. Ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν με κίνδυνο να δημιουργηθούν εντάσεις στις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σημερινό καθημερινό σας πρόγραμμα θα είναι υπερφορτωμένο με υποχρεώσεις, νέες ευθύνες και πολλή δουλειά. Μέσα στον πυρετό της φιλοδοξίας προσέξτε την υγεία σας και μην αγχώνεστε με το παραμικρό. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού κάνει τη σημερινή ημέρα ρομαντική και ερωτική. Αν δεν έχετε ήδη σχέση, η μέρα είναι ευνοϊκή για να βγείτε έξω και που ξέρετε ίσως κάνετε και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σημερινό τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα σας βάλει σε πολλούς πειρασμούς σχετικά με τα ερωτικά σας, θα τονώσει τη σεξουαλική σας διάθεση, θα σας δώσει ενέργεια, ενώ μπορεί να φέρει και τύχη σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Από την άλλη η παρασκηνιακή δραστηριότητα στον εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονη, γεγονός που θα προκαλέσει αναβολές στην υλοποίηση των επαγγελματικών σας στόχων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφάσεις για μετακομίσεις , αγοραπωλησίες ακινήτων, προβλήματα σε συγκατοίκους ή τους δικούς σας είναι μέσα στα σενάρια της σημερινής ημέρας που χρειάζεται μεγάλη ψυχραιμία από την πλευρά σας. Απρόσμενες εξελίξεις σας περιμένουν στη δουλειά σας και μυστικά που θα αποκαλυφθούν θα σας εκπλήξουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Οφείλετε να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας με τη Σελήνη ακόμη στο ζώδιο σας να δημιουργεί εντάσεις και πείσματα. Πάντως θα υπάρχει έντονη κινητικότητα σε επαγγελματικές προσφορές αλλά κι ευκαιρίες για επαγγελματικά ταξίδια. Ξεκινήστε κάποιο είδος άσκησης για να φροντίσετε το σώμα σας και να νιώσετε ευεξία.

http://www.e-karma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: