Περιγραφή συνταγής
Τα φασολάκια είναι ένα λαχανικό που θα βρείτε σε αφθονία , ακόμα και σε κατεψυγμένη μορφή. Υπάρχουν σε πολλές ποικιλίες. Διαλέξτε αυτή που προτιμάτε και δημιουργήστε, γιατί τα λαχανικά κάνουν μόνο καλό.
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Καθαρίζετε τα φασολάκια, τα πλένετε, τα στραγγίζετε και τα ζεματάτε για 1' σε καυτό νερό. Αφαιρείτε τις φλούδες και τους σπόρους από τις ντομάτες και τις ψιλοκόβετε. Ζεσταίνετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνετε τη φρέσκια ντομάτα, τον ντοματοπελτέ αραιωμένο στο ζωμό και κατόπιν τα φασολάκια.
Προσθέτετε τις πατάτες, το μαϊντανό και τη ζάχαρη. Φροντίζετε το νερό να μισοσκεπάζει τα φασολάκια. Σιγοβράζετε για 50' περίπου. Αλατοπιπερώνετε το φαγητό πριν από το τέλος του μαγειρέματος.
http://www.lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου