Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Διαρρέουν ¨διευθυντηλίκια¨ και δίνουν αιτήσεις πρόσληψης στην ΛΑΡΚΟ!!!

Το θέμα  με το ¨πατιρντί¨ που γίνεται από συγκεκριμένους υποψήφιους Δ.Σ συγκεκριμένου συνδυασμού για προσλήψεις(;) στην εταιρεία ΛΑΡΚΟ είναι γνωστό σε όλους μας. Τις τελευταίες μέρες όμως κάποιοι ξεπέρασαν τα εσκαμένα και πλέον παίζουν ανοιχτά με την αγωνία εκατοντάδων νοικοκυριών στην περιοχή μας και συγκεκριμένα με το αβέβαιο μέλλον περί την εργασία που μας ¨ζώνει¨ όλους. Συγκεκριμένα και όπως πληροφορούμαστε, κάποιοι επιτήδειοι, γιατί δεν μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε αλλιώς, δίνουν αιτήσεις πρόσληψης σε επαφές με τους πολίτες, στην εταιρεία ΛΑΡΚΟ και θέτουν τους εαυτούς τους εγγυητές ατών των ¨προσλήψεων¨ αν εκλεγεί ο συνδυασμός τους στις Δημοτικές εκλογές!!!
Όπως επίσης πληροφορούμαστε όλο αυτό το ¨σχέδιο¨ γίνεται με την ανοχή του επικεφαλή του συνδυασμού για τον όποιο διαρρέεται εντέχνως ότι αν δεν εκλεγεί Δήμαρχος θα είναι διευθυντής της εταιρείας!!!Το όλο σκηνικό, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, στήνεται γιατί εντός της εταιρείας πολλοί είναι οι εργαζόμενοι που δεν στηρίζουν και δεν προτίθεται να ψηφίσουν το συνδυασμό του?
Με τον τρόπο αυτό θέλουν να ελέγχουν την ψηφοδοτική διάθεση των εργαζομένων της εταιρείας οι οποίοι στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις τους δεν κρύβουν την δυσφορία τους για ότι συμβαίνει. Το όλο θέμα διέρρευσε εκ των έσω της εταιρείας και έχει θορυβήσει αλλά ταυτόχρονα εκνευρίσει τους υποψήφιους των άλλων συδυασμών. Το ¨όλο¨ κόλπο των δήθεν προσλήψεων έχει στηθεί από 2 συγκεκριμένα πρόσωπα ενώ θεωρείται σίγουρο ότι ο ιθύνων νους βρίσκεται στα Κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Λ. Κηφισίας και στα πλαίσια της κομματικής και όχι μόνο, αλλυλεγγύης προσφέρει υπηρεσίες.
Ήδη έχει ενημερωθεί η διοίκηση της εταιρείας ενώ εντός της, αύριο θα ενημερωθεί και ο αρμόδιος υφυπουργός για το γεγονός ότι κάποιοι παρουσιάζονται ως ¨ιδιοκτήτες¨ της εταιρείας λέγοντας, εμμέσως πλην σαφώς, ότι αυτοί κάνουν ¨κουμάντο¨ σε αυτή!! Αναμένονται εξελίξεις καθώς η εταιρεία (διοίκηση) ζήτησε περισσότερες πληροφορίες κρίνοντας ότι το ζήτημα είναι σοβαρό μιας και η εταιρεία έχει άλλο ρόλο και όχι αυτού του ¨κομματικού παραμάγαζου¨ κάποιων που χρησιμοποιούν το όνομά της στα πολιτικά τους παιχνίδια. Για το θέμα αυτό τις επόμενες ημέρες θα έχουμε συγκεκριμένες ειδήσεις και ρεπορτάζ γιατί ήδη παίρνει διαστάσεις τις οποίες θα σας παρουσιάσουμε με λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: