Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Παρασκευή 20-08-2010

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού σας δίνει ενέργεια, κουράγιο, έμπνευση και πολλά νέα σχέδια κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Διαφυλάξτε την οικιακή σας γαλήνη όμως από τη συνακόλουθη ένταση, η οποία μπορεί να σας δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα και να σας αποδιοργανώσει. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις που θα σας γαληνέψουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα κρύβει εσωτερική ένταση και συσσωρεύονται περισσότερες υποχρεώσεις και δουλειά, κάτι που δεν θέλετε σε καμία περίπτωση καλοκαιριάτικα αλλά πρέπει να γίνει. Από την άλλη, η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται ίσως στην καλύτερή της φάση. Εκμεταλλευτείτε γνωριμίες και αξιολογήστε καλύτερα ανθρώπους που μπορεί να σας χρησιμέψουν στην πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή στην Παρθένο, οι ανησυχίες και οι αμφισβητήσεις κυρίως για τα επαγγελματικά σας δεν θα είναι και τόσο έντονες και ενοχλητικές. Μάλιστα με την Αφροδίτη στο Ζυγό, θα αρχίσουν και καλύτερες ημέρες για τα οικονομικά σας, όπως και για τα ερωτικά σας, που αν δώσετε την πρέπουσα σημασία μπορεί να επιλύσετε οριστικά προβλήματα του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυναμική ημέρα με τη Σελήνη στον Τοξότη, ιδιαίτερα στον τομέα της καριέρας να φέρνει εξελίξεις, προαγωγές, αλλαγές δουλειάς ή χώρου εργασίας ή πλάνα για νέα επαγγελματικά εγχειρήματα. Η ένταση δεν λείπει στις επικοινωνίες σας, γι αυτό δώστε μεγαλύτερη σημασία στα λόγια που ξεστομίζετε, για να μην προκληθούν ανεπανόρθωτες ζημιές.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου, σας απαλλάσσει από τους φόβους και τα άγχη για το μέλλον του πορτοφολιού σας και σας επιτρέπει να λειτουργείτε πιο άνετα. Από την άλλη, η Αφροδίτη στο Ζυγό ενισχύει τις δημόσιες σχέσεις σας αλλά και τις ερωτικές που σας κάνουν να περνάτε ιδιαίτερα ευχάριστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το κύριο μέλημά σας τη σημερινή ημέρα θα είναι τα οικονομικά, τα οποία θα παρουσιάσουν κάποιες διακυμάνσεις αλλά και βελτιωτικές τάσεις. Αφιερώστε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους και στην σχέση σας, ώστε να χαλαρώσετε και να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιο σας, σας κάνει πιο απαιτητικούς και επικριτικούς προς τους άλλους (συνεργάτες, σύντροφο, φίλους) αλλά αυτή η σχέση θα είναι αμφίδρομη. Οι ρυθμοί αυξάνονται και θέλει προσοχή, γιατί μπορεί να πυροδοτηθούν αντιπαραθέσεις. Προσέχετε ιδιαίτερα τα λόγια σας γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ανεπανόρθωτες παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει σήμερα μια πιο ισορροπημένη κατάσταση στα ερωτικά σας, που τους τελευταίους μήνες είχαν μια αναστάτωση. Τώρα πρέπει να ασχοληθείτε με την εργασία σας με όλο σας το δυναμισμό. Προσοχή στην υγεία σας, γιατί μπορεί να παρουσιαστούν μικροατυχήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας ετοιμάζεται να δώσει ενέργεια, χρώμα και ζωντάνια στην ερωτική σας ζωή. Σήμερα θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ερωτευθείτε, να κάνετε καινούργιες σχέσεις ή γνωριμίες και να ξαναφουντώσετε τη φλόγα σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεχάστε την ηρεμία και τη χαλάρωση, αφού ο Ερμής από την Παρθένο σας φιλοδωρεί με περισσότερη δουλειά και υποχρεώσεις σε ότι έχει να κάνει με τον άξονα καριέρα – οικογένεια. Κάποιοι αλλάζετε δουλειά, άλλοι αποφασίζετε να μετακομίσετε, ή ίσως να επιδιορθώσετε την ήδη υπάρχουσα κατοικία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Τοξότη σας κάνει πιο διεκδικητικούς, πιο σίγουρους για τις ικανότητές σας και πολύ πιο πρόθυμους να ταξιδέψετε, να επικοινωνήσετε με κόσμο και να αναβαθμίσετε το επαγγελματικό σας προφίλ. Έχετε καλύτερη διάθεση τη σημερινή ημέρα και όλοι γοητεύονται από την εξυπνάδα σας και τη γοητεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή στην Παρθένο θα αναγκαστείτε να κάνετε πολλές θυσίες προκειμένου να έχετε μια ισορροπία κυρίως επαγγελματικά. Από εδώ και πέρα το κλίμα του καλοκαιριού είναι πιο ήπιο και αναπτερώνει το ηθικό σας. Αφιερώστε χρόνο στην οικογένεια και τον σύντροφο σας και τονώστε τις σχέσεις σας.


Από την Εύη Βασιλείου

http://www.e-karma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: