Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

O «Ρον Γουέσλι» αποχαιρετά τον κολλητό του Harry Potter


Μετά από μια δεκαετία ήρθε η ώρα για τον κολλητό φίλο του Harry Potter, τον Rupert Grint, - «Ρον Γουέσλι» να αποχαιρετήσει του συναδέλφους του κυριολεκτικά και «μεταφορικά» και να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο.

Μετά από μια δεκαετία ήρθε η ώρα για τον κολλητό φίλο του Harry Potter ,τον Rupert Grint, - «Ρον Γουέσλι» να αποχαιρετήσει του συναδέλφους του κυριολεκτικά και «μεταφορικά» και να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο.

Ο «Γουέσλι» έχει ήδη εμφανιστεί σε κάποιες μικρές παραγωγές, αλλά μιλάει με ιδιαίτερο ενθουσιασμό για την τελευταία του ταινία, το "Wild Target", ριμέικ μιας γαλλικής ταινίας του '90, με συμπρωταγωνιστές τον Bill Nighy και την Emily Blunt.

Ο Rupert Grint είπε πώς : «Αρχίσαμε τα γυρίσματα του τελευταίου Harry Potter τον Φεβρουάριο και είχε πλάκα. Είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ολοκληρωθεί η σειρά. Είμαι χαρούμενος, αλλά και απόλυτα έτοιμος να προχωρήσω», και συνέχυσε λέγοντας "περιμένω με ανυπομονησία να παίξω και διαφορετικούς ρόλους».

«Το να εμφανίζεσαι σε ταινίες χαμηλού προϋπολογισμού, πάντα σε σχέση με τις ταινίες του Potter, έχει τη δική του γοητεία. Ενας μικρότερος προϋπολογισμός δημιουργεί άλλες συνθήκες και οι εμπειρίες είναι διαφορετικές, αφού κάθε λεπτό του γυρίσματος σημαίνει πολλά».

Καλή τύχη στο νέου σου ξεκίνημα Mr . Rupert Grint αλλά θα είναι δύσκολο να σας ξεχωρίσουμε από το πλευρό του Harry Potter. Η Ιστορία πάντως μας έχει δείξει ότι άνθρωποι με τόσο χαρακτηριστικούς ρόλους δύσκολα κατάφεραν να ξεφύγουν από αύτη την ταύτιση!

ellispoint.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: