Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Αγκινάρες με σάλτσα κρασιού και μουστάρδας











Υλικά

800 γρ.καρδιές αγκινάρας φρέσκιες ή κατεψυγμένες
2 κουτ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
Για τη σάλτσα
½ φλιτζ. λευκό ξηρό κρασί
2 κουτ. χυμός λεμονιού
2 λιωμένες σκελίδες σκόρδο
1 κουτ. σκόνη μουστάρδας
4 κουτ. ελαιόλαδο
Πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζετε τις αγκινάρες και τις σουρώνετε. Ετοιμάζετε τη σάλτσα βάζοντας κατά σειρά σε μια κατσαρόλα το κρασί, σκόρδο, λεμόνι, ελαιόλαδο και τη σκόνη μουστάρδας. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά περίπου. Περιχύνετε με τη σάλτσα τις αγκινάρες και γαρνίρετε με τον μαϊντανό.

Πηγή: www.dietstories.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: