Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΚΡΥΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΒΙΕΝΝΟΥΑ




ΥΛΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

1 κούπα κρύο γάλα

1 κουταλιά έτοιμη σκόνη ρόφημα σοκολάτας

4 -5 παγάκια

Σαντιγί

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Χτυπάμε στο μπλέντερ το γάλα, τη σκόνη και τα παγάκια μέχρι να διαλυθεί η σκόνη.
Σερβίρουμε σε ψηλά ποτήρια και γαρνίρουμε με σαντιγί.

ΝΤΕΚΟΡ
Με το εργαλείο ξεφλουδίσματος λαχανικών βγάζουμε λωρίδες από τη σοκολάτα. Αν η σοκολάτα είναι πολύ κρύα οι λωρίδες σπάνε. Η σοκολάτα θα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου για να μπορούν να βγαίνουν μακριές λωρίδες χωρίς να σπάνε.

ΠΗΓΗ: www.chocosplash.gr/popular.php

Δεν υπάρχουν σχόλια: