
ΥΛΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
1 κούπα κρύο γάλα
1 κουταλιά έτοιμη σκόνη ρόφημα σοκολάτας
4 -5 παγάκια
Σαντιγί
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Χτυπάμε στο μπλέντερ το γάλα, τη σκόνη και τα παγάκια μέχρι να διαλυθεί η σκόνη.
Σερβίρουμε σε ψηλά ποτήρια και γαρνίρουμε με σαντιγί.
ΝΤΕΚΟΡ
Με το εργαλείο ξεφλουδίσματος λαχανικών βγάζουμε λωρίδες από τη σοκολάτα. Αν η σοκολάτα είναι πολύ κρύα οι λωρίδες σπάνε. Η σοκολάτα θα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου για να μπορούν να βγαίνουν μακριές λωρίδες χωρίς να σπάνε.
ΠΗΓΗ: www.chocosplash.gr/popular.php
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου