Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΑΓΓΛΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ......

Στις 24 Φεβρουαρίου 2010, ο Βρετανός ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ, πρόεδρος του μικρού κόμματος της Ανεξαρτησίας, σε ομιλία του στην Ευρωβουλή, έκανε κυριολεκτικά, <<ρόμπα>> τον διορισμένο Βέλγο Πρόεδρο της Ε.Ε Χέρμαν Βαν Ρομπόι.
Τον είπε <<σφουγγαρόπανο>>, τον είπε <<εν δυνάμει σιωπηλο δολοφόνο της Δημοκρατίας στην Ευρώπη>> και του πέταξε ξατάμουτρα τον χαρακτηρισμό ότι η εμφάνισή του μοιάζει με εκείνη ενός τραπεζικού κλητήρα.
Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Ε.Ε τον άκουσε άφωνος και αμήχανος και προσπαθούσε, μάταια, να ξεσφίξει το κολάρο στο πουκάμισό του.Ο Φάρατζ δεν σταμάτησε το σφυροκόπημα του Ροπμόι, παρά τις εκκλήσεις του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γερζί Μπούζεκ και του Προέδρου της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο.
δεν πήρε ποτέ πίσω τους χαρακτηρισμούς που έριξε στον άχρωμο, άοσμο και άγευστο  πρόεδρο του Συμβουλίου της Ε.Ε και πριν από 2 εβδομάδες ο Μπούζεκ ενημέρωσε το Ευρωκοινοβούλιο ότι επέβαλε στον Βρετανό ευρωβουλευτή χρηματικό πρόστιμο ίσο με το ένα τρίτο της κοινοβουλευτικής, μηνιαίας του αποζημίωσης.
Μετά την επιβολή της ποινής προβλέπεται ότι το παράδειγμα του Φάρατζ θα ακολουθήσουν και άλλοι ευρωβουλευτές, που έχουν στην μπούκα του κανονιού τον Ρομπόι, την Άστον και τον Μπαρόζο, αφού τα έξοδα για το βρισίδι είναι μηδαμινα!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: