Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Στον ύπνο πιάστηκαν Έλληνες και Κύπριοι βουλευτές-μέλη της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, οι Μόνιμες Αντιπροσωπείες Ελλάδας και Κύπρου στο Στρασβούργο αλλά και ο ίδοις ο Πρωθυπουργός και ΥΠΕΞ της Ελλάδας Γεώργιος Παπανδρέου από τα όσα μεθόδευαν εδώ και καιρό, οι Τούρκοι για την <<άλωση>> της Συνέλευσης του Οργανισμού αλλά και του ίδιου του Συμβουλίου της Ευρώπης. Οι Τούρκοι απέδειξαν για ακόμα μια φορά, ότι είναι <<μανούλες>> στην μυστική διπλωματία και στην προώθηση των συμφερόντων της χώρας τουςσε ότι έχει να κάνει με την Ευρώπη και οι <<δικοί μας>> απέδειξαν για μια ακόμα φορά, ότι είναι βαθιά νυχτωμένοι όσον αφορά τα νέα σχέδια που ετοιμάζει η <<φίλη>> μας και γειτόνισσα, Τουρκία.

Κανείς δεν είχε καταλάβει ότι μέσα από το πανίσχυρο τούρκικο λόμπι, που έχουν οι Τούρκοι στην Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μεθοδευόταν η κάθοδος του Μεβλούτ Τσαβούζογλου, ως μοναδική υποψηφιότητα για την Προεδρία της Συνέλευσης του Πανευρωπαϊκού Οργανισμού.Η μεθόδευση αυτή, που είχε επιτυχές αποτέλεσμα, αποσκοπούσε στο να είναι ο Τσαβούζογλου μοναδικός υποψήφιος και να μην χρειάζεται, σύμφωνα με το καταστατικό, έγκριση ψήφου από την Ολομέλεια της Συνέλευσης... Όπως και έγινε!!!!!!
Για πρώτη φορά στην ιστορία του Συμβουλίου, αναδείχθηκε Πρόεδρος-Εκπρόσωπος μιας χώρας που κατά γενική ομολογία, έχει γραμμένα τα ανθρώπινα δικαιώματα, εισπράττει κατά δεκάδες τις καταδίκες της, για σοβαρές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και δεν σέβεται τις δημοκρατικές ελευθερίες απαγορεύοντας, με δικαστικές αποφάσεις, την λειτουργία πολιτικών κομμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: