Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Ο Μπομπ Ντίλαν στην Αθήνα!

Ο Μπομπ Ντίλαν στην Αθήνα
Ο Μπομπ Ντίλαν επιστρέφει συνεχίζοντας να βγάζει νέα άλμπουμ εκπλήσσοντας ευχάριστα τους μουσικόφιλους, πολλοί υποστηρίζουν ότι τα νέα του άλμπουμ είναι από τα καλύτερα της δεκαετίας που πέρασε. Δεν αρκείται όμως, μονάχα σε αυτό, στα 69 του ο Μπομπ έχει τη δική του εκπομπή στο ραδιόφωνο και αυτές τις μέρες παρουσιάζει στους φιλότεχνους του Λονδίνου τις εικαστικές του ανησυχίες , σε μια έκθεση στην γκαλερί «Halcyon».
Με τρελούς ρυθμούς ετοιμάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά, και οι φήμες λένε πως ταυτόχρονα ετοιμάζει το δεύτερο μέρος της αυτοβιογραφίας του χωρίς αυτό να τον καθηλώνει σε ένα μονάχα μέρος. Άλλωστε ο Ντίλαν είναι Roadrunner το έχει δηλώσει, το έχει τραγουδήσει και από το 1960 που ξεκίνησε την διαδρομή του είναι κάπου εκεί έξω ..
Έχει ξεκινήσει αυτήν την χωρίς τέλος περιοδεία από τον Ιούνιο του 1988 και δεν φαίνεται να έχει κουραστεί αφού δίνει κατά μέσο όρο περίπου 100 συναυλίες το χρόνο. Κάθε συναυλία έχει άλλο άρωμα και ο ίδιος ποτέ δεν βρίσκεται στην ίδια θέση, ποτέ δεν αντιδρά με τον ίδιο τρόπο.. Πότε εμφανίζεται στα πλήκτρα, πότε βρίσκεται με την κιθάρα στα χέρια, κάποτε κοιτάει στιγμιαία το κοινό και κάποιες φορές δεν σηκώνει τα μάτια του κάτω από το γείσο του καπέλου του, άλλες φορές λέει αστεία παίζοντας με τον κόσμο και άλλοτε σαν να βρίσκεται σε άλλη διάσταση παραμένει σιωπηλός ανάμεσα στις παύσεις της μουσικής του..
Στα πλαίσια αυτής της συνεχούς περιπλάνησης ο Ντίλαν θα βρεθεί και στην Ελλάδα για τέταρτη φορά αφού έχει παίξει ξανά σε ελληνικό έδαφος στις 28 Ιουνίου του 1989 στο γήπεδο Παναθηναϊκού αλλά και στις 22 και 23 Ιουνίου 1993 στον Λυκαβηττό. Φέτος η συναυλία του Μπομπ Ντίλαν στην Αθήνα θα λάβει χώρα στις 29 Μαΐου στο Terra Vibe.

 By Elf

Δεν υπάρχουν σχόλια: