Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Αρχίζει ξανά σήμερα η δίκη για την υπόθεση Α Γρηγορόπουλου


Αρχίζει σήμερα για δεύτερη φορά, η δίκη για την υπόθεση δολοφονίας του 15χρονου Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου 2008 στα Εξάρχεια. 
Η Δίκη θα πραγματοποιηθεί στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας μετά την αναβολή που έχε πάρει στις 3 Φεβρουαρίου, λόγω σοβαρού κωλύματος της εισαγγελέως  έδρας Βασιλικής Βλάχου. 
Σήμερα λοιπόν ξεκίνησε εκ νέου η διαδικασία με νέα σύνθεση του δικαστηρίου και άλλους ενόρκους.
Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας που βαρύνεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και ο συνάδελφός του Βασίλης Σαραλιώτης  που κατηγορείται για άμεση συνέργεια.
Με την έναρξη της διαδικασίας ο Κορκονέας δήλωσε ότι λυπάται για ότι συνέβη, και πως δεν είχε στόχο να πλήξει κανένα. Επί της κατηγορίας απάντησε και ο δεύτερος κατηγορούμενος ο οποίος δήλωσε την λύπη του για ότι έχει συμβεί, και ότι η μη συμμετοχή στο γεγονός, θα αποδειχτεί επί της διαδικασίας.
Ως πρώτος μάρτυρας κλήθηκε ο ιατροδικαστής κ Χρήστος Λευκίτης, που είχε συντάξει την έκθεση μετά το θάνατο του μαθητή,  αφού η μητέρα του θύματος δήλωσε στο δικαστήριο  αδυναμία να καταθέσει σήμερα ..   

By Elf

Δεν υπάρχουν σχόλια: