Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ

Εδώ και λίγες μέρες μετά το θάνατο του ποπ συμβόλου όλοι ψάχνουν να βρουν τα αίτια του θανάτου του. Σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις ο Μάικλ Τζάκσον κατανάλωνε πολλά φάρμακα. Βρέθηκε στο στομάχι του μεγάλη ποσότητα χαπιών η οποία δεν είχε προλάβει να διαλυθεί. Ακόμη οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι του χορηγούνταν και ενέσεις αδρεναλίνης.

Παραλλήλως συνεχίζεται και η έρευνα από δικαστικής πλευράς. Βρέθηκε ο γιατρός ο οποίος θεωρείται ότι είναι υπεύθυνος για το θάνατο αυτού. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο γιατρός δεν είχε χαρτί ασκήσεως επαγγέλματος.

Πέραν όμως από τα αίτια θανάτου του Μάικλ, τείθονται ερωτήματα για την κληρονομιά και για το πως ζούσε ο ίδιος ο Μάικλ. Σχετικά με την κληρονομιά, αυτό που πρέπει να ειπωθεί είναι η διαθήκη που είχε συντάξει ο ίδιος ο τραγουδιστής λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει. Την περιουσία του την έγραψε στην μητέρα του, στα τρία του παιδιά και σε ιδρύματα. Στον πατέρα του δεν έγραψε τίποτα, αφού ήταν εκείνος που τον κακοποιούσε συστηματικά όταν ήταν μικρό παιδί.


Εκτός όμως από την συμπεριφορά του πατέρα προς τον μικρό Μάικλ, τις τελευταίες μέρες μαθαίνουμε και άλλα πράγματα για την ζωή του τραγουδιστή. Σύμφωνα με πληροφορίες οι μητέρες των παιδιών του Μάικλ ισχυρίζονται ότι όλα τα παιδιά έχουν γεννηθεί από εξωσωματική γονιμοποίηση. Τα δύο βέβαια έχουν γεννηθεί από σπέρμα άλλου ανδρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: