Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Στην έβδομη θέση ο Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς έκανε μια εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση με αυτήν της Πέμπτης, ξεσηκώνοντας το κοινό του "Ολιμπίνσκι" της Μόσχας, αλλά δεν έφτανε για να χαρίσει στην Ελλάδα τη νίκη, παρά μόνο την έβδομη θέση.



Νικήτρια η Νορβηγία






Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ και η Νορβηγία ήταν οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς. Από την αρχή το τραγούδι "Fairytale" απέκτησε διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της και έφτασε στη νίκη με χαρακτηριστική άνεση (387 βαθμοί). Δεύτερη η Ισλανδία και τρίτο το Αζερμπαϊτζάν.






Για όλα τα γούστα



Η 54η διοργάνωση της Eurovision είχε εμφανίσεις για όλα τα... γούστα. Μία τραγουδίστρια όπερας (Σουηδία), τον Άντριου Λόιντ Βέμπερ (διάσημος Άγγλος μουσικοσυνθέτης), μία στριπτιζέζ (Γερμανία).



Εντύπωση προκάλεσε το μήνυμα ειρήνης που έστειλαν οι ερμηνεύτριες του Ισραήλ (η μία παλαιστινιακής καταγωγής), η τραγουδίστρια της Ρωσίας με τη... γερασμένη εικόνα της σε οθόνη ακριβώς από πίσω της, καθώς και το νορβηγικό "παραμύθι" (Fairytale ο τίτλος του τραγουδιού) με το... φθαρμένο δοξάρι του βιολιού του ερμηνευτή, το οποίο δε στέρησε τη νίκη από τη σκανδιναβική χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: