Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ <<ΜΙΚΡΗ>>

Η ομάδα για την οποία θα μιλήσουμε είναι η ΑΕΚ, μια ιστορική ομάδα η οποία περνάει πέτρινα χρόνια από τα μέσα της δεκαετίας του 90. Η σημερινή μετοχική της σύνθεση που θα καθορίσει τις μελλοντικές εξελίξεις, είναι η ακόλουθη:

-Νίκος Νοτιάς 25.77% Είναι ο ισχυρός παίχτης που θα είναι σίγουρα και την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ έστω και εξ αποστάσεως αφού λόγω δουλειάς βρίσκεται στην Νέα Υόρκη. Είναι ο μοναδικός εκ των βασικών μετόχων που δεν λογαριάζει το κόστος.

-Γκίκας Γκούμας, Πόλις Χατζηιωάννου 19.62% Το πόσο μερίδιο έχει ο καθένας δεν έχει αποσαφινιστεί. Σημασία έχει ότι έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να μην συμμετέχουν στο νέο οικονομικό άνοιγμα της ΑΕΚ.

-Τάκης Κανελλόπουλος 13.89% Παρουσιάζεται ως αποστασιοποιημένος και προβληματισμένος για το αν θα απεμπλακεί από την ομάδα. Αν και είχε γίνει μεγάλος ντόρος για τις αρχηγικές του ικανότητες και την επιθυμία να πάρει τα ινία της ομάδας, ως συνεχιστής των ιδεών του Ντέμη Νικολαίδη.

-Πέτρος Παππάς 9.38% Του αποδίδεται ο τίτλος του <<καλού στρατιώτη>> επειδή ήταν εκ των πρωτοστατών στο να κρατηθεί όρθια η ομάδα τους τελευταίους μήνες της διοικητικής τρικυμίας κάνοντας διάφορες ταμειακές διευκολύνσεις. Επιθυμεί να παίξει σημαντικό ρόλο και στην επόμενη μέρα.

-Ντέμης Νικολαίδης 8.19% Έγινε ο πρώτος από την ομάδα μετόχων που ανέσυραν την ΑΕΚ από το τέλμα του καλοκαιριού του 2004 και δήλωσε ότι θέλι να πουλήσει το μερίδιό του. Δεν είναι πια μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ και βρίσκεται ως παρατηρητής στις εξελίξεις.

-Νάσος Θανόπουλος 5.97% Παρουσιάζεται εσχάτως ως ρυθμιστής των εξελίξεων καθώς έχει την εμπιστοσύνη του Κου Νοτιά ενώ διατηρεί και καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και προσπαθεί να φέρει κοντά τις δύο πλευρές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: