Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

ΦΙΛΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΕΤΟ



Μια συνταγή του Μιγκέλ Ρουί Ολιβερά από το εξαιρετικό Suba που είναι σίγουρο ότι θα σας οδηγήσει στη καρδία σας!!

Μοσχαράκι Τατάκι 




Υλικά



Για το μοσχάρι

60γρ. φιλέτο

2γρ. πιπέρι

10γρ. Yakisoba noodles

25γρ ραπανάκια

ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣ ΚΟΛΙΑΝΤΡΟΥ

25γρ. φύλλα κόλιαντρου

6γρ.τσίλι

25ml. ελαιόλαδο

12ml. Ξίδι για σούσι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρουμε το φιλέτο από όλες τις μεριές να ροδίσει και το αφήνουμε να κρυώσει. Αναμειγνύουμε όλα μαζί τα υλικά για τη σος κόλιαντρου.

Τηγανίζουμε τα noodles στους 170 βαθμούς. Σερβίρουμε τη σος στα πιάτα, από πάνω τοποθετούμε τα ραπανάκια και τέλος το μοσχαράκι σε 6 φέτες. Τοποθετούμε δίπλα τα noodles. Σερβίρει έναν!

Πάρθηκε από τo περιοδικό playlist taste











Δεν υπάρχουν σχόλια: