Μια συνταγή του Μιγκέλ Ρουί Ολιβερά από το εξαιρετικό Suba που είναι σίγουρο ότι θα σας οδηγήσει στη καρδία σας!!
Μοσχαράκι Τατάκι
Υλικά
Για το μοσχάρι
60γρ. φιλέτο
2γρ. πιπέρι
10γρ. Yakisoba noodles
25γρ ραπανάκια
ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣ ΚΟΛΙΑΝΤΡΟΥ
25γρ. φύλλα κόλιαντρου
6γρ.τσίλι
25ml. ελαιόλαδο
12ml. Ξίδι για σούσι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε το φιλέτο από όλες τις μεριές να ροδίσει και το αφήνουμε να κρυώσει. Αναμειγνύουμε όλα μαζί τα υλικά για τη σος κόλιαντρου.
Τηγανίζουμε τα noodles στους 170 βαθμούς. Σερβίρουμε τη σος στα πιάτα, από πάνω τοποθετούμε τα ραπανάκια και τέλος το μοσχαράκι σε 6 φέτες. Τοποθετούμε δίπλα τα noodles. Σερβίρει έναν!
Πάρθηκε από τo περιοδικό playlist taste
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου