Υλικά
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 1/4 φλιτζάνια πλήρες γάλα
4 ροδάκινα ξεφλουδισμένα και κομμένα σε φέτες ώριμα φρέσκα
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 1/4 φλιτζάνια πλήρες γάλα
4 ροδάκινα ξεφλουδισμένα και κομμένα σε φέτες ώριμα φρέσκα
ροδάκινα ή μια κομπόστα στραγγισμένα
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1/4 φλιτζάνι φρέσκο χυμό λεμονιού
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
3/4 φλιτζανιού νέκταρ ροδάκινο
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1/4 φλιτζάνι φρέσκο χυμό λεμονιού
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
3/4 φλιτζανιού νέκταρ ροδάκινο
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα 3 πρώτα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι νααναμειχτούν καλά. Τα σκεπάζουμε και τα παγώνουμε για μισή
ώρα. Λιώνουμε στο μπλέντερ τα ροδάκινα με τη ζάχαρη
, τον χυμό λεμονιού και το αλάτι μέχρι να ομογενοποιηθούν
. Προσθέτουμε και το μίγμα το γάλα και το νέκταρ ροδάκινο
και το βάζουμε στη παγωτομηχανή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου