Σελίδες

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

ΕΛΙΟΠΙΤΑΚΙΑ

 


ΓΙΑ 30-40 ΚΟΜΜΑΤΙΑ

ΥΛΙΚΑ:
2 ΑΥΓΑ
225 ΜΛ ΓΑΛΑ
ΡΙΓΑΝΗ 
ΑΛΑΤΙ
250 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
170 ΓΡ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ
110 ΜΛ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΣΠΑΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΕ ΒΑΘΥ ΜΠΩΛ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΤΕ. ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΧΥΛΟΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.
ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ. ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΙ ΚΑΙ ΨΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 25-30 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου