Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Το μυστικό από το παρελθόν πρόδωσε τον 27χρονο – Γιος παπά ο δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου - Πως «έσπασε» και ομολόγησε

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως, μόλις λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του 27χρονου Κρητικού από το Μάλεμε, ενός γιου παπά και πατέρα δυο παιδιών, που ομολόγησε ότι σκότωσε την Αμερικανίδα βιολόγο SuzanneEaton. Το έγκλημα εξιχνιάστηκε σχεδόν μια εβδομάδα αφού η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο γερμανικό δαιδαλώδες καταφύγιο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας που «έπιασε» το αυτοκίνητο του 27χρονου να κινείται στην περιοχή όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της Suzanne Eaton φαίνεται πως ήταν το «κλειδί» που «ξεκλείδωσε» τις έρευνες και οδήγησε τις αρχές στη σύλληψη του δράστη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναφέρει το Cretalive.Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι καθοριστικά για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Suzanne Eaton και τη σύλληψη του 27χρονου Χανιώτη ήταν οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας αλλά κι ένα άγνωστο περιστατικό από το παρελθόν του καθ’ ομολογίαν δράστη, που ήρθε τώρα στην επιφάνεια.


Αυτό σε συνδυασμό με μία εμπιστευτική πληροφορία που αφορά σε κάποιο περιστατικό του παρελθόντος, το οποίο όμως δεν καταγγέλθηκε ποτέ στην αστυνομία αλλά ανασύρθηκε τώρα στην επιφάνεια, δρομολόγησε τις εξελίξεις.
Click4more: Τη χτύπησε με το αμάξι, τη μαχαίρωσε και την έπνιξε!
Οι αρχές οδηγήθηκαν, αρχικά, στην προσαγωγή του 27χρονου. Τότε, ο 27χρονος, γιος παπά και πατέρας δυο παιδιών, έπεσε στην πρώτη μεγάλη αντίφαση. Αν και το αυτοκίνητο του φέρεται να κινείται στην περιοχή την ημέρα της εξαφάνισης και δολοφονίας της Suzanne Eaton, εκείνος ισχυρίστηκε ότι είχε να επισκεφθεί την περιοχή περίπου ένα μήνα. Η απάντησή του αυτή «έδειξε» τους αστυνομικούς πως κάτι έκρυβε.
Όταν πια οι αστυνομικοί έδειξαν στον 27χρονο πως είχαν στα χέρια τους στοιχεία που διέψευδαν τους ισχυρισμούς του, εκείνος αναγκάστηκε ναομολογήσει πως σκότωσε την άτυχη 60χρονη βιολόγο. Ωστόσο, η ομολογία του είχε κενά. Η αστυνομία πιστεύει πως το κίνητρό του ήταν σεξουαλικό. Κατά την ανάκρισή του, άλλωστε, ο 27χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Κάποιες φορές με πιάνει κάτι και θέλω να κάνω κακό».
Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η Suzanne Eaton




Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό αν όντως ο φερόμενος ως δράστης βίασε την Αμερικανίδα, κάτι που θεωρείται θέμα ωρών να αποδειχθεί, από το γενετικό υλικό που έχει ληφθεί από τον 27χρονο και τα ιατροδικαστικά ευρήματα από τη σορό της Αμερικανίδας.
Σοκάρει η ομολογία
Ο 27χρονος φέρεται να έχει πει στην ομολογία του πως όταν είδε την άτυχη Eaton να κάνει πεζοπορία αποφάσισε να την ακολουθήσει με το αυτοκίνητό του.
Στην προσπάθειά του να την ακινητοποιήσει φαίνεται ότι αρχικά έπεσε πάνωτης με το αυτοκίνητο που οδηγούσε και στη συνέχεια την έκλεισε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου για να την μεταφέρει σε άγνωστο σημείο.

Εκείνη αντιστάθηκε, φώναζε και καλούσε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο κατ’ ομολογίαν δράστης να τυλίξει τα χέρια του γύρω από το λαιμό της κόβοντάς της το νήμα της ζωής. Κατόπιν, προκειμένου να «ξεφορτωθεί» το πτώμα της και να εξαφανίσει τα ίχνη της, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη σορό της σε ένα σημείο που ο ίδιος γνώριζε πολύ καλά, όχι όμως και ο περισσότερος κόσμος.
Έτσι, οδήγησε μέχρι το Ξαμουδοχώρι πετώντας στο εσωτερικό του παλαιούγερμανικού καταφυγίου τη σορό της Suzanne Eaton. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση ερευνούν το ενδεχόμενο ο 27χρονος να είχε και συνεργό έχοντας προσαγάγει έναν επίσης νεαρό αλλοδαπό που εργαζόταν στην αγροτική περιουσία του δράστη.
Βίντεο από την σπηλιά που προκαλεί φρίκη
Σαν την παλάμη του χεριού του γνώριζε την ευρύτερη περιοχή όπου βρέθηκε νεκρή η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος Suzanne Eaton, ο 27χρονος κατ’ ομολογία δολοφόνος της.
Ο νεαρός άνδρας είχε περιουσία στη θέση Ξαμουδοχώρι του Δήμου Πλατανιά, όπου βρίσκεται και το γερμανικό δαιδαλώδες καταφύγιο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, στο εσωτερικό του οποίου, βρέθηκε το σώμα της άτυχης επιστήμονα σε προχωρημένη σήψη.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος της διακεκριμένης επιστήμονα, αγρότης στο επάγγελμα, επεδείκνυε ιδιαίτερη ροπή στην εξερεύνηση της φύσης και σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost πριν από τρία περίπου χρόνια είχε εξερευνήσει τη σπηλιά και μάλιστα είχε καταγράψει την προσπάθειά του αυτή σε video που ανάρτησε στο κανάλι που διατηρεί στο YouTube.


Το γεγονός ότι ήταν ένας από τους λίγους ανθρώπους που γνώριζε την ύπαρξη του γερμανικού καταφυγίου κοντά στο Μάλεμε, ήταν ένα από τα στοιχεία που οδήγησαν στα ίχνη του τους αστυνομικούς οι οποίοι χειρίστηκαν την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Suzanne Eaton.
Τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν
Πέραν της ομολογίας του 27χρονου, οι αστυνομικοί που ερευνούσαν ενδελεχώς την υπόθεση της δολοφονίας της Suzanne Eaton, αξιοποίησαν σειρά στοιχείων.
Πολύ κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 60χρονη βιολόγος, βρέθηκαν ίχνη από τους τροχούς αυτοκινήτου το οποίο πιθανολογείται ότι ανήκει στον 27χρονο, ενώ παράλληλα όταν πέταξε το άψυχο σώμα της Αμερικανίδας στο εσωτερικό του σπηλαίου το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο είχε μαζί του, βρισκόταν σε λειτουργία, αφήνοντας έτσι ψηφιακά ίχνη που μπορούσαν εύκολα να ανιχνευτούν με τη χρήση των νέων τεχνολογιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: