Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Σοκ στο Σικάγο: Άντρας έπνιξε τη γυναίκα του στο τζακούζι! (φωτό)



Άνδρας στο Σικάγο κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προ μελέτης, επειδή έπνιξε τη γυναίκα του στο τζακούζι και συνελήφθη από την αστυνομία.
Ο Έρικ Χάσκα, ετών 58, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, αφού παρεμπόδισε τη σύντροφό του να βγει από το τζακούζι της πίσω αυλής, γεγονός που αναγνωρίστηκε ως ανθρωποκτονία. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, βίντεο το εσωτερικό κύκλωμα παρακολούθησης του σπιτιού δείχνει το ζευγάρι να πίνει στο τζαζκούζι μέχρι που η Λόρα επιχείρησε να βγει έξω.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως μολονότι αρχικά ο σύντροφός της προσπάθησε να την βοηθήσει, τελικώς έκλεισε το καπάκι πάνω στο κεφάλι της, ενώ εκείνη πάλευε μάταια για να σωθεί.
Ο Έρικ επέστρεψε στη σκηνή του εγκλήματος 90 λεπτά αργότερα για να ανοίξει το καπάκι και είδε την γυναίκα του να επιπλέει. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο μαζί με ασθενοφόρα που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. Ήταν όμως πολύ αργά για την άτυχη γυναίκα καθώς ανακοίνωσαν ότι ήταν πλέον νεκρή.
Το προσωπικό του νοσοκομείου έκρινε ότι αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός. Το κίνητρο για τη δολοφονία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη, ωστόσο οι αστυνομικοί υποπτεύονται ότι η κατανάλωση αλκοόλ ήταν καθοριστικός παράγοντας.
Μάλιστα ο Χάσκα έχει καθαρό ποινικό μητρώο και δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές στο παρελθόν. Μάλιστα από το 2003 που έμενε στην περιοχή δεν είναι καλέσει ποτέ ο ίδιος ή κάποιος άλλος την αστυνομία για αυτόν.
eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: