Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

«Ο μπαμπάς σας θα μείνει άταφος, το φέρετρο είναι τεράστιο»

«Ο μπαμπάς σας θα μείνει άταφος, το φέρετρο είναι τεράστιο»

Όσοι μαντέψατε ότι η συγκεκριμένη φράση ειπώθηκε στους συγγενείς νεκρού από νεκροταφείο που εδρεύει σε κάποια γωνιά της Ελλάδας, πέσατε έξω. Θα μπορούσε, αλλά η ιστορία έρχεται από το μακρινό Οχάιο.

Πριν από 25 ολόκληρα χρόνια, ο Τέρι Σόβερ αγόρασε δύο θέσεις στο οικογενειακό μαυσωλείο για να ενταφιαστούν ο ίδιος και η σύζυγός του, δίπλα στους γονείς του. Ο Σόβερ πέθανε πριν την κυρία Σόβερ και η σύζυγος με τα παιδιά ανέλαβαν την άχαρη υποχρέωση να κανονίσουν τις λεπτομέρειες της ταφής. Αγόρασαν το φέρετρο που ξεχώρισαν και άφησαν το γραφείο τελετών να ρυθμίσει τα διαδικαστικά μέχρι την κηδεία.

Μέχρι εδώ όλα καλά ή τέλος πάντων όλα εκτός από τον θάνατο του Σόβερ. Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν ο γιος του έλαβε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα. «Καλησπέρα σας, μας ειδοποίησαν από το νεκροταφείο ότι δεν μπορούν να θάψουν τον πατέρα σας γιατί το φέρετρο είναι τεράστιο», είπαν στον νεαρό από το γραφείο τελετών.

Όπως αποδείχθηκε, στο νεκροταφείο έγιναν τα τελευταία χρόνια κάποιες εργασίες που είχαν ως αποτέλεσμα να μειωθεί ο διαθέσιμος χώρος για την ταφή του Σόβερ, παρότι ο ίδιος είχε πληρώσει για μεγαλύτερο τάφο.

Η οικογένεια αναγκάστηκε να αγοράσει μικρότερο φέρετρο, προχώρησε όμως και σε μήνυση κατά του νεκροταφείου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κερδίσει την υπόθεση.

Όχι, λοιπόν, αυτά δε γίνονται μόνο στην Ελλάδα...
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: