Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Καψούρα η τρανσέξουαλ drag queen με τον Καρανίκα: «Τον γουστάρω, ακουμπάει την ψυχή μου»



Καψούρα με τον σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκο Καρανίκα δηλώνει η drag queen Τάνια Κέλλυ.

Είναι η drag queen με την οποία έβγαλε selfie και κατόπιν ανέβασε στο Facebook, ο Νίκος Καρανίκας.

Η Τάνια Κέλλυ, με αφορμή αυτή τη φωτογραφία, είπε χαρακτηριστικά: «Τον γουστάρω. Αν δεν τον γούσταρα, δεν θα κάναμε παρέα και δεν θα βγάζαμε φωτογραφίες. Δεν με ενδιαφέρει τι επαγγέλεται».

Αναφερόμενη στη γνωριμία τους περιγράφει τι συνέβη ένα βράδυ στις Κούκλες, το γνωστό μαγαζί με τα drag show στη Συγγρού: «Είχε έρθει στις Κούκλες όπου κάνω σόου και μιλούσαμε χωρίς να ξέρω ποιος είναι. Μετά βγάλαμε φωτογραφίες κι έμαθα την ταυτότητά του την επόμενη ημέρα από τα blogs. Συνεχίσαμε να μιλάμε μέσω Facebook όπου είμαστε φίλοι» επισημαίνει η drag queen.

Όσον αφορά στις συνήθειες του Νίκου Καρανίκα με βάση την Τάνια Κέλλυ «δεν του αρέσουν τα πολυσύχναστα μέρη για καφέ και φαγητό και επειδή είναι πολύ εργατικός και δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν είναι εύκολο να συναντιόμαστε συχνά. Όποτε όμως οι υποχρεώσεις του το επιτρέπουν, βγαίνουμε και μου δίνει συμβουλές πριν καν του το ζήτησω. Με προτρέπει να κάνω πράγματα για μένα κι αυτό μου αρέσει πολύ, γιατί ακουμπάει την ψυχή μου. Δεν είναι άνθρωπος που κοιτάζει την εμφάνιση αλλά την ποιότητα».






Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Καρανίκας λίγες μόλις μέρες έπειτα από την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου από τα 15 είχε περάσει ένα ευχάριστο βράδυ στο μαγαζί «Κούκλες» στο Κουκάκι.





















Δεν υπάρχουν σχόλια: