Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Πιτσιρίκια έβαλαν βόμβα σε περιπολικό στη Σύρο

Πιτσιρίκια έβαλαν βόμβα σε περιπολικό στη Σύρο


Οι αστυνομικοί που είχαν υπηρεσία πετάχτηκαν έντρομοι έξω από το τμήμα όταν ακούστηκε η ισχυρή έκρηξη και είδαν το περιπολικό να φλέγεται

Δεν έχει προηγούμενο η βομβιστική επίθεση που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής σε ένα περιπολικό που ήταν σταθμευμένο έξω από το αστυνομικό τμήμα της Ερμούπολης στη Σύρο και τυλίχθηκε στις φλόγες, καθώς οι δράστες ήταν τρία… πιτσιρίκια!


Οι αστυνομικοί που είχαν υπηρεσία πετάχτηκαν έντρομοι έξω από το τμήμα όταν ακούστηκε η ισχυρή έκρηξη και είδαν το περιπολικό να φλέγεται. Αμέσως, άρπαξαν πυροσβεστήρες και έσβησαν την φωτιά που προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο υπηρεσιακό τους όχημα, ενώ συνέλεξαν υπολείμματα από γκαζάκια που είχαν χρησιμοποιηθεί για τον εμπρησμό.

Ακολουθώντας ίχνη και εξετάζοντα τα πλάνα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δράστες της επίθεσης ήταν δύο… 14χρονοι και ένας 16χρονος και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό τους! Οι ανήλικοι «τρομοκράτες» συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία με βαριές κατηγορίες για εμπρησμό, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών και φθορά δημόσιας περιουσίας, ενώ και συνελήφθησαν και οι γονείς τους που βαρύνονται με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας ανηλίκων.

Πηγή:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: