Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Βάλε τέλος στο άγχος και στις κρίσεις πανικού τώρα!







Βάλε τέλος στο άγχος και στις κρίσεις πανικού τώρα! 4 φυσικοί τρόποι να το πετύχεις.

4 φυσικοί τρόποι να το πετύχεις.
Το άγχος είναι η μάστιγα της σύγχρονης κοινωνίας. Οι υποχρεώσεις είναι αντίστροφο μέγεθος του χρόνου, πολλές υποχρεώσεις σε πολύ λίγο χρόνο.

Το στρες είναι η αιτία πολλών παθολογικών φαινομένων. Γι' αυτό σταμάτησέ το, τώρα! Διαβάστε παρακάτω...

Όταν πανικοβάλλεσαι πρέπει να θυμάσαι πως τίποτα δε θ' αλλάξει και τίποτα δε θα γίνει καλύτερο με σύμβουλο το άγχος. Ξέρω ότι είναι εύκολο να το λες και δύσκολο να το κάνεις! Όμως κάτσε στην άκρη, πάρε μια βαθιά ανάσα και σκέψου τη πιο συμφέρουσα λύση.


Πάρε αυτό το δυνάστη που λέγεται άγχος και πάτα τον κάτω! Είναι πραγματικά στο χέρι σου...

Τι να κάνεις για να χτίσεις μια καθημερινότητα χωρίς άγχος, κακοκεφιά και καταθλιπτική διάθεση;

1.Φτιάξε μια καθημερινή ρουτίνα : αυτό σημαίνει φτιάξε το πρόγραμμα σου πάνω σε σωστούς χρόνους. Μην υπερτιμάς το χρόνο που έχεις και το φορτώνεις με υποχρεώσεις που είναι πιο χρονοβόρες απ' ότι περίμενες. Φτιάξε μια ωραία καθημερινότητα σε σωστή ροή και πρόσθεσε δραστηριότητες που σε ικανοποιούν! Μην αφήνεις πολλές κενές ώρες, έτσι θα απαλλαγείς από σκέψεις που οδηγούν σε συσσώρευση άγχους ή σε καταθλιπτική διάθεση.



2.Κάνε σωστό ύπνο: είναι σημαντικός ο ύπνος στη ψυχική υγεία. Φρόντισε να κοιμάσαι 7 ώρες την ημέρα. Μην πας στην πρωινή προπόνηση στο γυμναστήριο ή στη βραδινή, αν ο χρόνος σου δεν επαρκεί για να κοιμηθείς σωστά! Πρόσθεσε στο μπάνιο χαλαρωτικά αιθέρια έλαια όπως λεβάντα για να έχεις έναν πιο ποιοτικό ύπνο!



3.Γυμνάσου: ακόμα και αν δεν προλαβαίνεις να πας γυμναστήριο, ξεκίνα το περπάτημα ή το τρέξιμο κοντά στο σπίτι σου! Πάρε βαράκια και κάνε σπίτι σου..Το σώμα εκκρίνει με την άσκηση ενδορφίνες, τις ορμόνες της χαράς! Απ' το να αγχώνεσαι και να στεναχωριέσαι, ξεκίνα τώρα το περπάτημα! Θα δεις αμέσως τη διαφορά στη διάθεση σου.



4.Αντιμετώπισε το φυσικά: αν νιώθεις ότι δε μπορείς να διαχειριστείς το άγχος σου και εμφανίζεις έντονες αγχωτικές αντιδράσεις και κρίσεις πανικού, αναζήτησε φυσικά βότανα. Υπάρχουν στην αγορά φυσικές λύσεις όπως η βαλεριάνα και η πασσιφλόρα, χαλαρωτικά βότανα για τις αυπνίες και το rescue remedy σε σπρέυ ή σε σταγόνες για να αντιμετωπίσεις τις κρίσεις πανικού! (σύμφωνα με τη γνώμη του γιατρού ή του φαρμακοποιού σου)



Νατάσα Σπυρίδη Φαρμακοποιός
Πηγή:youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: