Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Πρέβεζα: «Το κρανίο που βρέθηκε έχει ένα σημάδι από τραύμα…»



Ποιες οι εξελίξεις για Αγγελική Πεπόνη;

Το παλιό σημάδι που είχε προκληθεί από βίαιο τραύμα στο κεφάλι, μαρτυρά πως το κρανίο, είναι σφόδρα δυνατό να ανήκει στην 26χρονη Αγγελική Πεπόνη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν μια για πάντα το καλοκαίρι του 2010, από την Πρέβεζα.

Η Αγγελική, είχε μπλέξει με τον κατά είκοσι χρόνια μεγαλύτερό της, ιδιοκτήτη καντίνας και αυτό δεν θα ήταν το μοναδικό εμπόδιο στην ζωή της αν ο Παναγιώτης Μπέλλος δεν ήταν ήδη σεσημασμένος και καταδικασμένος για ναρκωτικά.


Από την ηλικία των 18 ετών και ενώ εκείνος ήταν 46, έριξε και το ευάλωτο κορίτσι στον σκοτεινό κόσμο της ηρωίνης.

Οχτώ χρόνια, κράτησε αυτό το μαρτύριο, με χωρισμούς, απειλές και ξυλοδαρμούς, αν και εκείνος δήλωνε «ερωτευμένος» αλλά φοβόταν πάντοτε την πρόσκαιρη φυγή της … Γι αυτό και κάθε φορά που συνέβαινε της έστελνε στο κινητό της: «Δεν ξεχνώ, δεν συγχωρώ, εγώ τιμωρώ…»

Όλα αυτά τώρα δεν θα είχαν καμία σημασία αν την περασμένη Κυριακή δεν βρισκόταν σε τάφρο το μακάβριο εύρημα, ένα γυναικείο κρανίο. Την σίγουρη απάντηση θα την δώσουν σε λίγες ώρες τα εγκληματολογικά εργαστήρια, με το συγκριτικό δείγμα του DNA, που έχει ληφθεί από την χαροκαμένη μητέρα της.

Όμως όπως αποκαλύπτει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, το κρανίο φέρει ένα βαθύ σημάδι, παρόμοιο μ’ αυτό που είχε προκληθεί εν ζωή στην Αγγελική και μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο είχε εμπλακεί σε ανύποπτο με τα γεγονότα χρόνο.

Το μακάβριο εύρημα βρέθηκε 300 μέτρα από το σπίτι του 54χρονου και 200 μέτρα από την καντίνα που διατηρεί στην βιομηχανική περιοχή της Πρέβεζας, κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών που έγινε σε τάφρο από ιδιωτικό συνεργείο.

Σύμφωνα με την αυτοψία του καθηγητή Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θεόδωρου Βουγιουκλάκη, το εύρημα χρονολογείται έως και δέκα χρόνια πίσω και άρα είναι πολύ πιθανόν να ανήκει στην 26χρονη. Ο σεσημασμένος, διέρρεε προς τα έξω πως η 26χρονη έφυγε για την Αλβανία, αλλά ο γιος του αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι το μεσημέρι που η Αγγελική χάθηκε, βρισκόταν στο σπίτι τους. Το σημαντικό αυτό στοιχείο δεν το ανέφερε ποτέ ο φίλος της στις Αρχές, αλλά ούτε και στην οικογένεια. Μια φίλη της Αγγελικής αποκάλυψε ότι την προηγούμενη της εξαφάνισης, βρισκόταν στο σπίτι του και είδε την Αγγελική που κινδύνεψε να πεθάνει στα χέρια του…

Η Αγγελική χάθηκε ξαφνικά ενώ επέστρεφε σπίτι της την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010. Ο σεσημασμένος έλεγε ότι η κοπέλα έφυγε με «οτοστόπ» και καλούσε τους συγγενείς της να την αναζητήσουν σε διαφορετικές πόλεις που υποτίθεται ότι είχε «θεαθεί». Η Αγγελική όμως δεν βρισκόταν πουθενά. Από τις κλήσεις στο κινητό της αγνοούμενης φάνηκε ότι είχε συχνή επικοινωνία μαζί του τις ώρες που χάθηκε, κάτι που ο ίδιος αρνιόταν. Το κινητό της εξάλλου εξέπεμπε μέχρι την εξαφάνιση από κεραία της ίδιας περιοχής.

Ο φίλος της άτυχης κοπέλας που την είχε βάλει στο σκληρό κόσμο των ναρκωτικών και βρισκόταν μαζί της τις ώρες που χάθηκε, ήρθε αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη αλλά για άλλο λόγο. Οι κατηγορίες που τον βάραιναν ήταν η διάθεση ναρκωτικών ουσιών σε τρίτους κατ’’ εξακολούθηση και κατ’ υποτροπή.

Πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, στο εφετείο όμως η ποινή του μειώθηκε και αποφυλακίστηκε έχοντας εκτίσει τα 2/5 της ποινής του. Ίσως και σήμερα, τα εγκληματολογικά εργαστήρια, να δώσουν την κρίση απάντηση στις τόσες πολλές «διαβολικές» συμπτώσεις!

ΠΗΓΗ: www.fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: