Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Πρώτη φορά διακοπές με την οικογένεια: Αυτοί είναι οι ιδανικοί προορισμοί




Ετοιμάζεσαι για τις πρώτες διακοπές με το νέο μέλος της οικογένειας; Ιδού 4 οικονομικές προτάσεις για να γίνει το ταξίδι παιχνιδάκι.

















Το καλοκαίρι ήρθε και μαζί ήρθε και ο προβληματισμός για τις διακοπές. Ένας προβληματισμός που γίνεται μεγαλύτερος όταν έρχεται το νέο μέλος στην οικογένεια. Επειδή όμως έγινες μαμά δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις τα ταξίδια και τις διακοπές. Οι καλοκαιρινές αποδράσεις μπορεί να είναι το ίδιο ευχάριστες μαζί με το παιδί σου, απλά λίγο διαφορετικές. Το μόνο που χρειάζεται είναι οργάνωση και σωστές επιλογές.


Λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες που έχει ένα μωρό ή ένα παιδί λίγο μεγαλύτερης ηλικίας, σου έχουμε τους ιδανικούς -οικονομικούς - προορισμούς σε πολύ μικρή απόσταση από την Αθήνα που θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες όλης της οικογένειας και θα απομακρύνουν τις δεύτερες σκέψεις για να περάσεις ένα καλοκαίρι όνειρο.
Dolce Attica Riviera Athens, Βραυρώνα







Το Dolce Attica Riviera βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην παραλία του κόλπου της Βραυρώνας. Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, το ξενοδοχείο προσφέρει το απόλυτο σκηνικό για αξέχαστες διακοπές δίπλα στο κύμα. Οι οικογένειες θα βρουν μια υπέροχη πρόταση διαμονής στο Premium οικογενειακό δωμάτιο. Στο ευρύχωρο εσωτερικό του, το δωμάτιο καλύπτει τις επιθυμίες της σύγχρονης οικογένειας.














Παράλληλα, το προσωπικό του ξενοδοχείου, το οποίο απαρτίζεται από αφοσιωμένους επαγγελματίες, προσφέρει στους επισκέπτες μια ευρεία γκάμα από παροχές και υπηρεσίες, στις οποίες περιλαμβάνεται και η φύλαξη παιδιών, ενώ κατόπιν αιτήματος το ξενοδοχείο μπορεί να σου διαθέσει και βρεφική κούνια.

Καλοκαιρινή προσφορά: Deluxe Room Mountain View από 190€

Η προσφορά είναι για δύο άτομα και περιλαμβάνει: πλούσιο πρωινό σε μπουφέ καθημερινά, δωρεάν για κάθε ενήλικα ένα 15λεπτο μασάζ στο “Aegeo Spa” και δωρεάν διαμονή στο 1ο παιδί έως 13 ετών.
Wyndham Loutraki Poseidon Resort, Λουτράκι







Το Wyndham Loutraki Poseidon Resort είναι μια ανάσα δροσιάς δίπλα στην Αθήνα, με θέα στον Κορινθιακό κόλπο. Συνδυάζει αρμονικά την απόλαυση του καλοκαιριού με τη σημασία του να κάνεις οικογενειακές διακοπές σε πολύ μικρή απόσταση από την Αθήνα. Το συγκρότημα διαθέτει δύο εξωτερικές πισίνες για ενήλικες και μία παιδική, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες όλων.







Επιπλέον, στην ευρεία γκάμα εγκαταστάσεων που διαθέτει υπάρχει και Mini Club για την ψυχαγωγία των παιδιών, πάντα υπό την επίβλεψη παιδαγωγού. Σε περίπτωση που θες να διαθέσεις λίγο χρόνο σε εσένα και το ταίρι σου, τότε η υπηρεσία φύλαξης νηπίων θα σου λύσει τα χέρια.

Καλοκαιρινή προσφορά: Executive Junior Suite Garden View από 105€

Η προσφορά είναι για δύο άτομα και περιλαμβάνει: πλούσιο πρωινό σε μπουφέ καθημερινά, δωρεάν για κάθε ενήλικα ένα 15λεπτο μασάζ στο “Aegeo Spa” και δωρεάν διαμονή στο 1ο παιδί έως 13 ετών.
Ramada Attica Riviera, Μάτι







Λόγω της άνετης απόστασης από το ιστορικό κέντρο της ΑΘήνας και χάρη στην προνομιακή του τοποθεσία στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, το Ramada Attica Riviera, το 4 αστέρων ξενοδοχείο στο Μάτι είναι ιδανική επιλογή για οικογένειες.







Και αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία φύλαξης παιδιών, αφήνοντας στο ζευγάρι τον ελεύθερο χρόνο που χρειάζεται για να χαλαρώσει και να ξεφύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Καλοκαιρινή προσφορά: Superior Room Mountain View από 130 €

Η προσφορά είναι για δύο άτομα και περιλαμβάνει: πλούσιο πρωινό σε μπουφέ καθημερινά, δωρεάν για κάθε ενήλικα ένα 15λεπτο μασάζ στο “Aegeo Spa” και δωρεάν διαμονή στο 1ο παιδί έως 13 ετών.
Ramada Poseidon Loutraki Resort, Λουτράκι







Σε μια προνομιακή τοποθεσία στο Λουτράκι, μόλις μία ώρα με το αυτοκίνητο από την Αθήνα και το αεροδρόμιο, το Ramada Loutraki Poseidon Resort διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα σε κάνουν να απολαύσεις τις διακοπές σου μαζί με το αγγελούδι σου.

Αποτελεί παράδεισο για την οικογένεια, καθώς προσφέρει πολλές δραστηριότητες για παιδιά όπως το mini club για τους μικρούς επισκέπτες. Το προσωπικό του ξενοδοχείου φροντίζει να καλύπτει τις εξατομικευμένες ανάγκες και επιθυμίες των επισκεπτών μας, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα στάνταρ φιλοξενίας. Από ευρύχωρα δωμάτια για όλη την οικογένεια μέχρι την υπηρεσία φύλαξης παιδιών.







Καλοκαιρινή προσφορά: Superior Bungalow Garden View από 130€

Η προσφορά είναι για δύο άτομα και περιλαμβάνει: πλούσιο πρωινό σε μπουφέ καθημερινά, δωρεάν γεύμα και δείπνο με ποτά, δωρεάν για κάθε ενήλικα ένα 15λεπτο μασάζ στο “Aegeo Spa” και δωρεάν διαμονή στο 1ο παιδί έως 13 ετών.

Ζεστή φιλοξενία, υπέροχες εγκαταστάσεις, αμέτρητες υπηρεσίες και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Aπόλαυσε αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών της Wyndham Hotel Group, της μεγαλύτερης ξενοδοχειακής αλυσίδας στον κόσμο, και της Zeus International.

Ετοίμασε βαλίτσα και ξεκίνα!


ladylike

Δεν υπάρχουν σχόλια: