Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Πώς θα κάνεις σεξ χωρίς να βγάλεις το εσώρουχό σου!



Εάν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που θέλουν να είναι εντελώς γυμνές την ώρα του σεξ, ίσως να σου φανεί χρήσιμο το να μάθεις πώς θα κάνεις σεξ χωρίς να βγάλεις το εσώρουχό σου.





Βλέπεις, είτε λόγω έλλειψης χρόνου είτε λόγω έλλειψης χώρου, πολύ συχνά δεν είναι εφικτό να βγάλεις το εσώρουχό σου κι έτσι μπορεί να χάσεις την ευκαιρία του να κάνεις σεξ.




Ας δούμε μαζί πώς θα κάνεις σεξ χωρίς να βγάλεις το εσώρουχό σου και ποιες στάσεις βολεύουν καλύτερα
Στα τέσσερα

Στην περίπτωση αυτή το εσώρουχο δεν χρειάζεται να βγει. Εφόσον ο χρόνος είναι περιορισμένος ή το πάθος πολύ έντονο υπάρχει λύση. Εσύ παίρνεις την κλασική στάση στηριζόμενη σε γόνατα και χέρια με τον καλό σου να παίρνει θέση από πίσω σου έτοιμος να διεισδύσει. Δύο είναι οι προτάσεις για το εσώρουχο. Μπορεί είτε να στο κατεβάσει μέχρι τα γόνατα είτε, αν είναι πιο… μερακλής, απλά να το παραμερίσει περνώντας το ουσιαστικά πάνω από τον γλουτό της προτίμησής του.


Ιεραποστολικό

Εδώ είναι καλύτερο να επιλεγεί η τεχνική του κατεβάσματος μέχρι τα γόνατα. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να τραβήξεις τα πόδια σου αρκετά προς τα πίσω δημιουργώντας την κατάλληλη γωνία για να διεισδύσει άνετα το πέος του καλού σου στον κόλπο σου.
Το «κουτάλι»



Και εδώ μπορείς να προτιμήσεις το ελαφρύ κατέβασμα μέχρι τα γόνατα, μιας και η γωνία που δημιουργείται δεν ευνοεί άλλες εναλλακτικές για το εσώρουχο.







boro

Δεν υπάρχουν σχόλια: