Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

5+1 σειρές που πρέπει να δεις το φετινό καλοκαίρι!



Το καλοκαίρι μπορεί να είναι για βουτιές και για όμορφες βραδιές στην παραλία, αλλά υπάρχουν και εκείνες οι μέρες που θες απλά να αράξεις στο σπίτι και να κάτσεις κάτω από το air condition χαζεύοντας κάτι στον υπολογιστή ή την τηλεόραση.

Για αυτό το σκοπό είναι ιδανικές οι σειρές που προβάλλονται. Ειδικά αν είσαι από αυτούς που ψάχνονται και έχουν κάποια υπηρεσία που προβάλλει ταινίες και σειρές, είσαι σε super φαση.

1.Stranger Things






Η ιστορία εξελίσσεται το 1980 στην Indiana των Ηνωμένων Πολιτειών, εκεί όπου ένα νεαρό αγόρι εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος πίσω του. Καθώς η οικογένεια, οι φίλοι και η αστυνομία ψάχνουν για απαντήσεις, εισέρχονται σε ένα εξωπραγματικό μυστήριο που περιλαμβάνει άκρως απόρρητα κυβερνητικά πειράματα, τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις και ένα πολύ περίεργο μικρό κορίτσι.


2.Narcos






Η υπόθεση έχει να κάνει με τις αληθινές ιστορίες των βαρόνων ναρκωτικών των 80’s, και της προσπάθειας που έκαναν οι αρχές να τους αντιμετωπίσουν. Θα απεικονίζει όλες τις συγκρούσεις σε νομικό, πολιτικό, στρατιωτικό και αστυνομικό επίπεδο, με κοινό παρονομαστή την πιο ισχυρή ουσία του κόσμου, την κοκαΐνη.

3.Money Heist






Μια ομάδα πολύ περίεργων ληστών έχουν επιτεθεί στο εργοστάσιο της Moneda και του Timbre για να πραγματοποιήσουν την πιο τέλεια ληστεία στην ιστορία της Ισπανίας και να πάρουν 2.400 εκατομμύρια ευρώ.


4.13 Reasons Why






H Hannah Baker είναι μια δεκαεπτάχρονη έφηβη που αυτοκτονεί. Δυο βδομάδες μετά, ο συμμαθητής της Clay βρίσκει στην είσοδο του σπιτιού του ένα κουτί που περιέχει ηχογραφημένες κασέτες, μέσα στις οποίες εξηγεί τους 13 λόγους για τους οποίους αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της. Σύμφωνα με την ηχογράφηση “Αν ακούς αυτές τις κασέτες, είσαι ένας από τους λόγους για τους οποίους αυτοκτόνησα”. Ο Clay πρέπει να ακούσει όλες τις κασέτες για να βρει τις απαντήσεις. Θα αντέξει τη διαδικασία; Πώς εμπλέκονται οι υπόλοιποι συμμαθητές; Ποιος είναι έτοιμος να μάθει την αλήθεια;

5.Altered Carbon






Είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Richard K. Morgan και τοποθετείται στον 25ο αιώνα, όπου η συνείδηση ψηφιοποιείται και αποθηκεύεται σε φλοιώδεις στοίβες που εμφυτεύονται στην σπονδυλική στήλη, επιτρέποντας στον άνθρωπο να επιβιώσει από το φυσικό θάνατο, έχοντας τις μνήμες και τη συνείδησή του σε νέα σώματα. Ο Takeshi Kovacs είναι ένας ειδικά καταρτισμένος στρατιώτης του οποίου οι μνήμες έχουν «περάσει» στο σώμα ενός αστυνομικού, με εντολή του αριστοκράτη Laurens Bancroft. Ο Bancroft ωστόσο μετά από λίγο καιρό πεθαίνει. Το τελευταίο back up του έχει παρθεί λίγες ώρες πριν τον θάνατό του. Η αστυνομία κρίνει ότι αυτοκτόνησε, ενώ ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως έχει δολοφονηθεί και ζητάει την βοήθεια του Takeshi για να βρει τον ένοχο.

+1.Daredevil






Η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί το πρώτο μέρος ενός συνόλο τεσσάρων υπερηρωικών σειρών που θα γυρίσει το Netflix σε συνεργασία με τη Marvel Comics και οι οποίες σειρές θα ενώνονται με ενα mini-series event. Τον τελευταίο καιρό, το Netflix έχει μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι της δημιουργίας δικών του σειρών, χαρίζοντας πολύ καλές σειρές από κάθε άποψη. Ένα μεγάλο συν της συγκεκριμένης σειράς είναι ότι έχει να κάνει μ’ έναν άκρως ενδιαφέροντα ήρωα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: