Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Στο πόδι όλη η ΑΕΚ: Κίνδυνος προβοκάτσιας με Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν φτάσει στην ΑΕΚ υπάρχει κίνδυνος για οργάνωση προβοκάτσιας στο ντέρμπι με τον







Εκτός από το αγωνιστικό οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι στο… πόδι και για το εξωαγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ από αξιόπιστες πηγές υπάρχει κίνδυνος για οργάνωση προβοκάτσιας. Μάλιστα, γίνεται λόγος πως υπάρχει σχέδιο για ρίψη φωτοβολίδων ευθείας βολής με πιστόλια .


Σαφώς και η ΑΕΚ δεν μένει αμέτοχη και βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τις Αστυνομικές Αρχές αλλά και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης ώστε να μη συμβεί το παραμικρό που θα μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα. Το σίγουρο είναι πως σε σχέση με τα προηγούμενα ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο προσεχές θα είναι αυξημένη η παρουσία των σεκιούριτι του γηπέδου, ενώ σίγουρα θα αυστηροποιηθεί και η διαδικασία ελέγχου των οπαδών πριν περάσουν στις κερκίδες.

Επίσης, έχουν υπάρξει επαφές και με οργανωμένους οπαδούς που δηλώνουν έτοιμοι να δημιουργήσουν ομάδες περιφρούρησης. Μάλιστα, από τη μεριά τους έστειλαν σαφές μήνυμα τονίζοντας πως «όποιος τολμήσει να κάνει ζημιά στην ΑΕΚ την Κυριακή θα έχει να κάνει μαζί μας. Κανείς να μη διανοηθεί να κάνει το παραμικρό».


Δεν υπάρχουν σχόλια: