Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Εξαφανίστε για Πάντα τις Κηλίδες, τα Σπυράκια και τις Κρεατοελιές, με Αυτά τα 10 Σπιτικά Γιατροσόφια. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας



Τα προβλήματα του δέρματος είναι αρκετά συνηθισμένα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και η θεραπεία τους πρέπει να είναι πολύ λεπτή. Οι κρεατοελιές και τα σπυράκια είναι μερικές από τις ασθένειες που μπορεί να αντιμετωπίζετε.

Κάθε αλλαγή του δέρματος σε χρώμα, υφή ή οσμή μπορεί να υποδηλώνει πρόβλημα υγείας και δεν θα πρέπει να το αγνοήσετε. Τα φαρμακευτικά σκευάσματα είναι διαθέσιμα, αλλά μερικές φορές μπορούν να δημιουργήσουν τα αντίθετα αποτελέσματα από ό,τι θα θέλατε.

Για να προστατεύσετε το δέρμα σας, δείτε μερικές σπιτικές συνταγές που μπορείτε να δοκιμάσετε και θα σας βοηθήσουν σε χρόνο μηδέν!

Κρεατοελιές: Αυτό το πολύ κοινό πρόβλημα προκαλείται από μελανοκύτταρα – ομαδοποιήσεις των κυττάρων του δέρματος που προκύπτουν από την έκθεση στον ήλιο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλά σκόρδο ή εκχύλισμα σκόρδου. Απλά καλύψτε τη γύρω περιοχή με βαζελίνη ή ταινία και στη συνέχεια, πιέστε το σκόρδο πάνω στην κρεατοελιά. Καλύψτε το με έναν επίδεσμο και αφήστε το να «καθίσει» για 4 ώρες. Κάντε το κάθε μέρα για μέγιστα αποτελέσματα.

Αν δεν είτε φίλος του σκόρδου, τότε χρησιμοποιήστε μηλόξυδο. Πάρτε ένα κομμάτι βαμβάκι και βρέξτε το με μηλόξυδο, βάλτε το πάνω στην κρεατοελιά, καλύψτε το με έναν επίδεσμο και αφήστε το για τουλάχιστον 8 ώρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: