Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Εικόνες σοκ: Αναποδογύρισε και ΑΛΛΟ τρενάκι με παιδάκια τεσσάρων ετών..!!



Η καταγγελία όπως και οι φωτογραφίες έφτασαν στο γραφείο μου απο αναγνώστριά μας και μητέρα ενός 4χρονού κοριτσιού που συμμετείχε στο συγκεκριμένο τρενάκι. Οι μνήμες είναι νωπές απ’ όσα συνέβησαν στο Αίγιο. Και λίγες ώρες μετά ήρθε κι αυτό το περιστατικό στην πλατεία του Περιστερίου μπροστά στο Δημαρχείο..


Εκείνη την στιγμή βρισκόταν στο βαγόνι που αναποδογύρισε 4 παιδάκια ηλικίας όχι άνω των 4άρων ετών. Το τρένο χωρίς καμία ασφάλεια και στηριγμένο σε ξύλα ανέπτυξε ταχύτητα και κάποια στιγμή αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να εκτυλιχτούν σκηνές κινηματογραφικές, με τις μανάδες να ουρλιάζουν και τα παιδάκια εντρομά να θέλουν να απομακρυνθούν απο τον χώρο..



Δεν αναφέρθηκε σοβαρός τραυματισμός, παρα μόνο κάποιες γρατζουνιές των παιδιών καθαρά απο τύχη. Ωστόσο ο πανικός ήταν μεγάλος. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Θυμάμαι σαν τώρα το νεκρό παιδί στην Άνω Γλυφάδα. Δεν ξέρω ποιος έχει την ευθύνη… ο Δήμος, η εταιρεία, η Αστυνομία, όλοι μαζί, μιας και ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλον… Ωστόσο θα πρέπει αυτά τα φαινόμενα να σταματήσουν τώρα. Προκειμένου κάποιοι να βγάλουν 50 ευρώ δεν υπολογίζουν παιδικές ψυχούλες..






Δεν υπάρχουν σχόλια: