Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Τοστ με τυρί, σεξ και…καλοσύνη



Πώς συνδέονται αυτά τα τόσο άσχετα μεταξύ τους πράγματα; Ή μήπως τελικά δεν είναι τόσο άσχετα; Αυτοί που απολαμβάνουν ένα τοστ με μπόλικο τυρί που λιώνει είναι άραγε καλύτεροι άνθρωποι;

Ανήκετε σε αυτούς που βρίσκουν το θέαμα το τυριού που ξεχειλίζει από το φρεσκοψημένο τοστ έως και ερεθιστικό; Μην ντρέπεστε να το ομολογήσετε! Έρευνα που έγινε από την παγκοσμίου εμβέλειας ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και γνωριμιών Skout, συμπέρανε πως όσοι είναι φανς του τοστ με τυρί –στο εξής toast-lovers- έχουν πιο έντονη σεξουαλική ζωή, είναι πιο γενναιόδωροι και καλοσυνάτοι και ταξιδεύουν περισσότερο.

Στην έρευνα, που έγινε στις ΗΠΑ, το Skout ρώτησε 4.600 άτομα για τις συνήθειές τους σχετικά με την κατανάλωση τυριού και το σεξ και βρήκε πως το 32% αυτών που είναι λάτρεις του τοστακίου έκαναν σεξ τουλάχιστον έξι φορές το μήνα, ενώ μόνο το 27% αυτών που δεν αγαπούν το τοστάκι είχαν τις ίδιες επιδόσεις… Επιπλέον, οι toast-lovers βρέθηκαν να είναι γενικά πιο συμπαθείς και ενδιαφέροντες άνθρωποι, όπως επίσης και πιο γενναιόδωροι: το μεγαλύτερο ποσοστό των toast-lovers δήλωσαν πως είχαν, έστω και μια φορά, προσφέρει χρόνο, χρήματα ή φαγητό σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη. Eπίσης, οι toast lovers αγαπούν τα ταξίδια, ενώ η μη toast-lovers λιγότερο.



Οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες στην έρευνα, προτιμούσαν American Cheese στο τοστ τους (δικαιολογημένα μάλλον, εφόσον η έρευνα έγινε στην Αμερική). Λιγότεροι δήλωσαν πως προτιμούν την μοτσαρέλα, και ένα μικρό ποσοστό το Swiss Cheese, το Provolone και το Brie. Αν η έρευνα είχε γίνει στην Ελλάδα, οι προτιμήσεις θα μοιράζονταν, υποθέτουμε, ανάμεσα στο Κασέρι και το Gouda, μιας και αυτά είναι τα τυριά που εμείς προτιμάμε για τα τοστάκια μας. Αν και τελευταίως μας έχουν κλέψει την καρδιά κάτι κατσικίσια ημίσκληρα που κυκλοφορούν σε φραντζόλα, άρα ιδανικά και για τοστ…




Την έρευνα δεν την παίρνουμε και πολύ στα σοβαρά αλλά, ως τυρολάτρεις, παίρνουμε πολύ στα σοβαρά τα τοστάκια μας. Κάνουμε δοκιμές, «παίζουμε» με διαφορετικά συστατικά και διαφορετικά τυριά κι αν αυτό μας κάνει, παράλληλα, καλύτερους ανθρώπους και εραστές, ακόμη καλύτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: