Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017

Αυτά είναι τα 17 Πιο Ακριβά Υλικά στον πλανήτη! Μόλις δείτε ΠΟΣΟ κοστίζει ένα Γραμμάριο από το Νο.1, θα Σοκαριστείτε!Δείτε παρακάτω μια λίστα με τα 17 πιο σπάνια και ακριβά υλικά στον κόσμο από το πιο φτηνό στο πιο ακριβό. Θα σας εκπλήξει που ο χρυσός δεν είναι καν στη πρώτη τριάδα!
16. Σαφράν: 10 ευρώ το γραμμάριοΤο σαφράν είναι ένα μπαχαρικό που παράγεται από το άνθος του κρόκου Κοζάνης.
15. Χρυσός: 50 ευρώ το γραμμάριοΣτην πιο αγνή του μορφή, είναι ένα λαμπερό, κίτρινο, πυκνό, μαλακό μέταλλο.
14. Ρόδιο: 51 ευρώ το γραμμάριοΕίναι ένα σπάνιο, σκληρό και χημικά αδρανές μέταλλο. Είναι μέλος της ομάδας του λευκόχρυσου.
13. Λευκόχρυσος: 53 ευρώ το γραμμάριοΕίναι ένα πυκνό, χημικά αδρανές, πολύτιμο, γκριζόασπρο μέταλλο.
12. Μεθαμφεταμίνη: 90 ευρώ το γραμμάριοΕίναι μία πολύ εθιστική διεγερτική ουσία η οποία μοιάζει με την αμφεταμίνη και θεωρείται παράνομη.
11. Κέρατο ρινόκερου: 98 ευρώ το γραμμάριοΧρησιμοποιείται για ποικίλους ιατρικούς σκοπούς και είναι φτιαγμένο από κερατίνη, την ίδιου τύπου πρωτεΐνη που έχουμε στα μαλλιά και τα νύχια. Αυτά τα άτυχα ζώα είναι δυστυχώς είδος υπό εξαφάνιση.
10. Ηρωίνη: 120 ευρώ το γραμμάριοΕίναι μια ισχυρή οπιοειδής αναλγητική ουσία που διοχετεύεται ενδοφλέβια και είναι τέσσερις φορές πιο ισχυρή από τη μορφίνη.
9. Κοκαΐνη: 200 ευρώ το γραμμάριοΗ κοκαΐνη είναι μια ισχυρή διεγερτική ουσία η οποία χρησιμοποιείται σαν ψυχαγωγικό ναρκωτικό. Θεωρείται το πιο καθαρό ναρκωτικό, για αυτό είναι πιο ακριβή από την ηρωίνη.
8. LSD: 2.700 ευρώ το γραμμάριο

Είναι ένα ψυχεδελικό ναρκωτικό από την οικογένεια των εργολίνων, γνωστό για τις ψυχολογικές του επιδράσεις, ανάμεσα στις οποίες είναι η αλλαγή τρόπου σκέψης, παραισθήσεις με ανοιχτά και κλειστά μάτια, συναισθησία, αλλαγμένη αίσθηση του χρόνου και πνευματικές εμπειρίες.
7. Πλουτώνιο: 3.600 ευρώ το γραμμάριοΕίναι ένα ακτινώδες μέταλλο, με μεταλλική όψη κι είναι ραδιενεργό. Χρησιμοποιείται ως πυρηνικό όπλο.
6. Painite: 8.000 ευρώ το γραμμάριοΕίναι ένα πολύ σπάνιο βορικό ορυκτό με κόκκινο-καφέ χρώμα. Βρέθηκε πριν από 65 χρόνια και λίγοι γνωρίζουν την ύπαρξή του.
5. Taaffeite: 18.000 ευρώ το γραμμάριοΤο Taaffeite είναι ένας πολύτιμος λίθος με μωβ, ροζ, κόκκινο ή λευκό χρώμα και είναι πολύ πιο σπάνιος από το διαμάντι.
4. Τρίτιο: 27.000 ευρώ το γραμμάριοΤο τρίτιο είναι ένα ραδιενεργό αέριο που χρησιμοποιείται στον φωτισμό. Η παραγωγή του κοστίζει 27 εκατομμύρια ευρώ.
3. Διαμάντι: 50.000 ευρώ το γραμμάριοΟ φυσικά κρυσταλλικός άνθρακας είναι ο πιο γνωστός πολύτιμος λίθος και το όνειρο κάθε γυναίκας.
2. Καλιφόρνιο: 24 εκατ. ευρώ το γραμμάριοΤο καλιφόρνιο είναι ένα ραδιενεργό μεταλλικό χημικό στοιχείο που πρωτοδημιουργήθηκε το 1950.

Είναι το πιο ακριβό στοιχείο στον πλανήτη.
1. Αντιύλη: 53 τρις εκατ. ευρώ το γραμμάριοΕίναι η ακριβότερη ουσία στον πλανήτη. Θεωρητικά, στο μέλλον θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε την αντιύλη ως καύσιμο για τα διαστημόπλοια.

Πάρτε και ένα σαν δώρο…
Νεφρίτης: 160 εκατ. ευρώ το γραμμάριοΟι ανθρακωρύχοι στη Μιανμάρ έχουν βρει τη μεγαλύτερη πέτρα νεφρίτη στον κόσμο σε ένα απομακρυσμένο ορυχείο στο κράτος Kachin, στο βόρειο τμήμα της χώρας. Η τεράστια πέτρα ζυγίζει περίπου 200 τόνους. Αυτός ο όμορφος ογκόλιθος από νεφρίτη θα σταλεί στην Κίνα, όπου θα μετατραπεί σε κοσμήματα και γλυπτά.

paparazzinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: