Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Φάκελος :ερωτικές απογοητεύσεις !

 

   Κι 'όμως συμβαίνουν πολύ τακτικά αυτά , να μας απορρίψει ένα πρόσωπο που αγαπούμε και νοιαζόμαστε .Το θέμα είναι πως βιώνουμε εμείς αυτή την αλλαγή .

  Λείπει  το πρόσωπο που έχει κεντρίσει την καρδιά μας και νιώθουμε μόνοι . Η απουσία του μας στενοχωρεί , ενίοτε αφηνόμαστε σε δυσάρεστα όνειρα ή αρνούμαστε να δούμε την αλήθεια , η οποία είναι εξίσου πικρή , πως ο εραστής του ονείρου μας , αν ήταν ερωτευμένος αληθινά ,θα ήταν κοντά μας.

     Ας κλάψουμε, ας ξεσπάσουμε, ας βρίσουμε , όχι τον άνθρωπο που δε φταίει, αλλά την κατάσταση.
 
   Στη φάση αυτή, δε χρειαζόμαστε καψουροτράγουδα, ο Πλούταρχος και οι λοιποί ερωτικοί αοιδοί, μάλλον θα μας στείλουν στο γιατρό με κατάθλιψη.

  Ας κλειστουμε μέσα για όσο νιώθουμε , σιγά σιγά ο χρόνος θα επουλώσει τα τραύματα . Ούτως ή άλλως , κανείς δε πεθαίνει από έναν άτυχο έρωτα .

  Αποφύγετε τις σχέσεις -τσιρότα . Αυτές που θα προκύψουν ενώ ακόμη μέσα μας σιγοκαίει ο πόνος από την έλλειψη του άλλου. Ο άνθρωπος που 'χουμε απέναντι δε χρωστάει τίποτε να πληγωθει ή να ζήσει μια μετριότητα .
 
         Αφού περάσουν όλα αυτά τα δυσάρεστα στάδια , τότε χαμογελώντας ξανά μπορεί να βρούμε αυτόν που δε θα χανε ούτε δευτερόλεπτο από το γλυκό μονοπάτι της ζωής μας .


Δεν υπάρχουν σχόλια: