Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Έξοδος Σαββατόβραδου....

Πλησίαζε Σάββατο και με την παρέα σκεφτόμασταν τι θα κάνουμε.... 
Μιας και είμαστε σε ηλικία που δεν μας κάνει αίσθηση να αραξουμε σε καφετέριες και μπαρακια-κλαμπακια. Πολλά πιτσιρικια, πολύς καπνός, πολύ στριμωγμα και εκκωφαντικη μουσικη, για εμάς δεν είναι τρόπος να διασκεδάσουμε. 
Λοιπον, κάνοντας ζαπινγκ στην τηλεόραση πριν λίγες μέρες, πετυχα ενα πρόγραμμα stand-up comedy (ή όπως λεμε στην Ελλάδα, όρθια κωμωδία), η ουσία αυτού του είδους είναι να είναι ένας κωμικός στην σκηνή, να σχολιάζει και να σατιρίζει με καυστικο τροπο την επικαιρότητα, πολλές φορές με τη συμμετοχή του κοινού. Το συζητησαμε με την παρέα και αποφασισαμε να πάμε σε μια τέτοια παράσταση, για να γελασουμε. Αφού ψαξαμε λοιπόν τι "παίζει" στην Αθήνα, καταλήξαμε στο Ψυρρή να δούμε τον Σίλα Σεραφείμ. 
Φτάσαμε στο χώρο, ένα συμπαθητικό, μικρό καφε, με μια μικρή σκηνή όπου θα μπορούσε να κάνει το πρόγραμμα του ο κωμικός μας. Αραξαμε στο τραπεζάκι μας, παραγγειλαμε το ποτάκι μας και περιμέναμε να ξεκινήσει. Μέσα στο κοινο υπήρχαν διάφορες ηλικιες, από την μεταεφηβικη μέχρι αρκεταααα μεγάλοι, σε ζευγάρια αλλά και μεγαλύτερες παρέες, που ήθελαν απλά να περάσουν όμορφα και να γελασουν. 
Το πρόγραμμα ξεκίνησε χωρίς καθυστέρηση, την έναρξη την έκανε η σύζυγος του Σίλα, Λίλα "τρου στορι", που όπως μας πληροφόρησε έγινε πρόσφατα μαμά, συνεπώς ξεκίνησε με κάποια σχολια-αστεια για την κλασική ελληνίδα μάνα. Αστεία που αν δεν είσαι νέος γονιός ή αν δεν είσαι κοντά σε κάποιον που είναι νέος γονιος σου φαίνονται υπερβολικά, αλλά όπως και να έχει σίγουρα θα γελάσεις! Συνέχισε με κάποιες "προτάσεις" για το εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδας, πολύ προοδευτικές αλλά κυρίως πολυυυυυ αστείες! Αφού τελείωσε η Λίλα το προγραμματακι της, γύρω στα 15-20 λεπτά, βγήκε στη σκηνή ο Σίλας. Αυτός είχε πιο καυστικά αστεία. Σχολίασε πολιτικά και μη πρόσωπα και καταστάσεις, ασχολήθηκε λίγο με τα θρησκευτικά που όλοι μαθαμε καθώς μεγαλωναμε, με τις συνήθειες και τα σκεπτικα του Ελληνα με μεγάλη δόση χιούμορ, αρκετά σεξουαλικά υπονοούμενα και μπορώ να πω με πλούσια γκάμα υβριστικών σχολίων.
 Όλη η παράσταση έληξε μέσα σε 90 λεπτά, που πραγματικά δεν καταλαβαμε για πότε πέρασαν, σίγουρα δεν θα μας χαλαγε να είχε και περισσότερο. Έτσι λοιπόν τελείωσε το Σαββατόβραδο μας, αφού πονεσαν τα χέρια μας από τα χειροκροτήματα και οι μύες του προσώπου από τα γέλια!!!!

Ευχαριστώ την Μαρία για αυτό το άρθρο


Δεν υπάρχουν σχόλια: