ΥΛΙΚΑ:
- 1 κεσαδακι φραουλες
- 2 κουτ σουπας στεβια η μαυρη ζαχαρη
- 1 βανιλια
- Λιγα φυλλα δυοσμου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλενουμε τις φραουλες τις κοβουμε σε κομματακια κ τις ριχνουμε σ ενα κατσαρολακι κ απο πανω τ αλλα υλικα. για αρχη κανονικη θερμοκρασια οταν παρει βραση χαμηλωνουμε τη φωτια.
Καθολου νερο θα βγαλουν.σιγοβραζουμε κ ανακατευουμε μεχρι να δεσει.συνοδευεται με γιαουρτι
Στελλα Δανιηλουδη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου