Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

ΓΑΛΑ

ΣΤΙΣ  ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΑΛΑ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.
ΑΡΑ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ, ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΕΣ, ΕΛΑΦΡΥ Η ΑΠΑΧΟ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΑΛΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΥΧΑ ΓΑΛΑΤΑ.


ΕΙΔΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ:


  • ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ.
  • ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΙΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
  • ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ.
  • ΤΟ ΕΒΑΠΟΡΕ ΓΑΛΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΤΕΝΕΚΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ. ΤΟ ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΙΟΥΜΕ.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ, ΛΙΠΟΣ, ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΣΒΕΣΤΙΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΓΑΛΑ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: