Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΩΝ NICKNAMES TΩΝ CHAT ROOMS



Τα Nicknames των  chat rooms προσδιορίζουν της ιδιότητες των χαρακτήρων των ανθρώπων
Που τα χειρίζονται, καθώς και τα πιστεύω του την ιδεολογία του και πιθανώς του ανθρώπινου σώματος.

  • Ονομασίες που καταλήγουν  σε άρα/ς προσδιορίζουν ανθρώπους με μεγαλομανία η μεγάλων σωματικών διαπλάσεων.

  • Ονομασίες με μικρά short names προσδιορίζουν υποκοριστικά ονομάτων η επιθέτων η παρατσουκλιών.

  • Ονομασίες που υποδηλώνουν σεξουαλικά  εννοούμενα-υπονοούμενα ανθρώπους που είναι κολλημένοι με το σεξ. Ίσως αρρωστημένα άτομα άνθρωποι που μπλέκονται σε καταστάσεις εξαιτίας του θράσους και της αμεσότητας της οποίας απευθύνονται προς τους άλλους.

  • Ονομασίες που περιέχουν ονόματα πόλεων, περιοχών και τοπικών ονομασιών προσδιορίζουν καταγωγή πόλη η τοποθεσία στην οποία διαμένουν οι χρηστές επίσης δηλώνουν πιθανώς τοποθεσία η πόλη η οποία έχουν πάει η θέλουν να πάνε και έχουν εντυπωσιασθεί από τον τρόπο της πόλης η της τοποθεσίας.

  • Ονομασίες όπως αγαπούλα/ας που περιέχουν αγάπη και ρομαντισμό προσδιορίζουν άτομα θηλυκού γένους η συναισθηματικά άτομα.

  • Ονομασίες που περιέχουν ονομασίες ζωών προσδιορίζουν θαυμασμό προς αυτά ίσως και ταύτιση και αγάπη προς αυτά τα ζώα.

  • Ονομασίες που περιέχουν ζωδιακά ονομασίες ζωδιακές προσδιορίζουν το ζώδιο του χρηστή η ωροσκόπο και γνωρίζοντας χαρακτηριστικά ζωδίων καταλαβαίνουμε σε τι άνθρωπο απευθυνόμαστε.

  • Ονομασίες πρωταγωνιστών ,σειρών η κινουμένων σχεδίων η ηρώων που υπήρχαν και διέπρεψαν στο παρελθόν υποδηλώνουν ανθρώπους οι οποίοι είναι επηρεασμένοι από τους συγκεκριμένους ήρωες τους οποίους παρακολουθούν σε κάποια σειρά η κινούμενο σχέδιο η κάποιον ήρωα που επαναστάτησε, εξερεύνησε, βοήθησε την ανθρωπότητα με κάποιο τρόπο.
 Τέλος καταλήγουμε ότι τα nicknames καταχωρούνται από τους χρηστές για κάποιους λογούς η αίτια που προσδιορίζονται με κάποιο τρόπο για να μην περιαυτολόγο σαν μπορούσα να συνεχίσω και με άλλες κατηγορίες ονομασιών αλλά αυτό θα ήταν κουραστικό όποτε θέας εύχομαι καλή χρόνια και ότι επιθυμείτε να γίνει πραγματικότητα.

Απο τον φίλο μου Γιώργο....

Σε ευχαριστώ και καλό ξεκίνημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: