Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

BOTOX

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ. Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΓΧΕΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΒΕΛΟΝΕΣ, ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ.
Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΞΙΝΗΣ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΥΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΛΕΙΑΙΝΟΝΤΑΙ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΠΛΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 4 ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΥΨΕΤΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΡΙΨΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΚΛΟΟΛ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-15 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΜΗΝΕΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ.
ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΩΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΒΛΕΦΑΡΟΠΤΩΣΗ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΟΤΟΞ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Η ΛΟΧΕΙΑΣ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣΧΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ.

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΤΟΞ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 500 ΕΥΡΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: